Extra Sfeer

✔ Photobooth (TIP!)

Zonder twijfel de marketing hit van het moment, de photobooth! Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct geprint op een fotostrip met uw eigen bedrijfslogo. Daarnaast kan deze foto ook worden gedeeld op Social Media (branding) en geeft de booth je belangrijke marketing/klant informatie. Ideaal voor beurzen, evenementen en winkelpromoties!

✔ Video/Fotogastenboek

De digitale uitvoering van het traditionele gastenboek. De gasten of bezoekers kunnen een boodschap inspreken, een foto en/of GIF(Foto animatie) maken met het videogastenboek. Dit kan bijvoorbeeld op een beurs, bedrijfsevenement of kick-off. Na afloop van het evenement ontvangt u digitaal alle foto’s, GIFs en ingesproken videoboodschappen.

✔ Silent Disco

Feesten in een stiltegebied? Je feest langer door laten gaan? Of een unieke extra area op je feest creëren? Silent Disco is het fenomeen waarbij het geluid niet over de speakers is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons. Silent Disco is de betaalbare oplossing en creatieve toevoeging voor je feest.

✔ LED Foam Sticks

LED foam sticks, dé musthave voor een spetterend event! In het donker geven de sticks het publiek een extra dimensie. Bovendien zijn de led sticks voorzien van een button waardoor ze verschillende “loopjes” en kleuren krijgen. Een feestelijk effect voor tijdens de feest, kick-off of bedrijfsevent!

Confetti-Bedrijf

✔ Confetti Kanonnen

Spetterende entree? Of een knallende opening? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

Led-vloer

✔ Verlichte LED dansvloer

Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

Uplicghters

Uplighters

Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.