Extra Sfeer

✔ Photobooth (TIP!)

Zonder twijfel de marketing hit van het moment, de photobooth! Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct geprint op een fotostrip met uw eigen bedrijfslogo. Daarnaast kan deze foto ook worden gedeeld op Social Media (branding) en geeft de booth je belangrijke marketing/klant informatie. Ideaal voor beurzen, evenementen en winkelpromoties!

 Videogastenboek

De digitale uitvoering van het traditionele gastenboek. De gasten of bezoekers kunnen een boodschap inspreken met het videogastenboek. Dit kan bijvoorbeeld op een beurs, bedrijfsevenement of kick-off. Na afloop van het evenement ontvangen u digitaal alle videoboodschappen.

Bellenblaas-Bedrijf

✔ Mega Bellenblaasmachine

Een supermooi effect met tot wel 6.000 bellen per minuut! Dit apparaat is voorzien van twee grote ventilatoren en twee draaiende wielen die bellenblaasvloeistof opscheppen, waarna de luchtstroom ervoor zorgt dat de bellen door de hele zaal zweven. Iedere hal of zaal kan binnen een paar minuten voorzien zijn van rondzwevende bellen!

Confetti-Bedrijf

✔ Confetti Kanonnen

Spetterende entree? Of een knallende opening? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

Led-vloer

✔ Verlichte LED dansvloer

Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

Uplicghters

Uplighters

Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.