Demo/Kennismaking voor bruiloft of feest

Demo avonden? We noemen ze liever unieke sfeeravonden of een avondje uit! Kom sfeerproeven en kennismaken voor een goede impressie van alle mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden. Het is een informele en informatieve avond, die jullie gratis en geheel vrijblijvend kunnen bijwonen.

We rollen de loper uit en ontvangen jullie met een glaasje bubbels waarna we jullie informeren over de mogelijkheden. Van kennismaking met onze bruiloft dj’s tot uitleg over onze drive-in shows, van live optredens van de muzikanten tot alle tips & tricks voor een onvergetelijk feest! Daarna is er de mogelijkheid om in te zoomen op jullie feest en jullie te voorzien van het beste advies voor een spetterend feest.

Voor het kennismaken tijdens één van de beurzen of de Open TopTrouwLocatie Route hoef je je niet op te geven. Voor deelname aan één van de sfeeravonden is aanmelden wel vereist. Voor meer informatie en de locaties kan je klikken op de locaties in de agenda hiernaast.

Zijn jullie niet in de gelegenheid om op één van de aangegeven data aanwezig te zijn, stuur ons dan een bericht of bel ons voor een persoonlijke afspraak.

Tot snel!

Data Demo/Sfeeravond:

✔ Donderdag 14/3 – 20:00 – Kantoor – Zoetermeer

✔ Zondag 14/4 – Open TopTrouwLocatie Route

Aanmelden Demo/Sfeeravond Artistic Productions