Brochure aanvragen

FNV 1 mei manifestatie groot succes!

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragen

Wij organiseren jouw feest op maat

Category

Evenementen

FNV 1 mei manifestatie groot succes!

By | Evenementen | No Comments

1 mei een groot succes! Gisteren tijdens een coproductie met Jaspers catering Company waren wij actief voor de FNV 1 mei viering in het Oosterpark in Amsterdam. Ruim 9000 bezoekers genoten o.a. van een live optreden van Typhoon. Artistic Productions – Events & Entertainment was naast een deel van de programmering ook verantwoordelijk voor spetterend entertainment tijdens de after party in de twee spiegeltenten.

 

* NIEUW * Concepts by Artistic Productions

By | Evenementen | No Comments

Social Sunday StedenborrelDe klanten van Artistic Productions weten het al langer. Artistic Productions is meer dan een bedrijf wat voorziet van entertainment, licht en geluid. Wij creëren sfeer en beleving!

Niet alleen voor bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten maar ook bij openbare evenementen. Voor ons deel in de horeca en evenementen hebben we eind vorig jaar een proef gedaan met een nieuw concept Social Saturday dit hebben we na de “proef” bijgeschaafd en geoptimaliseerd tot een waanzinnig mooi nieuw concept(of eigenlijk 2). Social Sunday zal in de zomermaanden in de middag actief zijn als “weekend afsluiter” en Social Saturday zal in het najaar in gezet worden voor nightlife.

Het is een combinatie van een stedenborrel en een family day, op stap gaan en op vrienden bezoek. Dit in een compleet gerestylde tuin waar je heerlijk kan genieten van muziek, zon, heerlijke hapjes, BBQ’s en natuurlijk de nieuwste cocktails vanuit de cocktailbar buiten. Een compleet nieuw terrein is aangelegd aan het terras van De Heeren in Zoetermeer. Strandstoelen, kids playground, cocktailbar en BBQ’s…Het kan allemaal deze zomer op de zondagmiddag in de maanden juli en augustus.

Kan je ook nog niet wachten tot de eerste zondagmiddag in juli?

Kom dan morgen met Koningsdag naar de Kick-off van Social Sunday in de grootste binnentuin van Zoetermeer bij De Heeren van Soetermeer.

Meer informatie over het event vind je HIER

Waarom een Dj met Saxofonist een gegarandeerd succes is?

By | Algemeen, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsevenementen & Beurzen, Bruiloften, Evenementen, Live Act Bedrijfsevenementen, Live Act Bruiloften | No Comments

We kunnen wel stellen dat het een succescombinatie is voor ieder feest! Of je nu op een bedrijfsfeest, bruiloft of privéfeest staat, de combinatie van een ervaren allround dj met Saxofonist zorgt ervoor dat stilstaan geen optie is, en je gegarandeerd een extra beleving op het feest creëert.

 

Maar hoe werkt dat dan precies bij een dj met saxofonist?

Een saxofonist is namelijk een van de meest flexibele instrumenten om op de muziek van een dj mee te spelen, en dat zie je terug in het aantal feesten waar een saxofonist tegenwoordig aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lounge setting, waarin de dj wat rustige ibiza house draait op de achtergrond en de saxofonist tussen de borrelende mensen doorloopt en gezellig mee toetert. Maar uiteraard ook een knallende feestavond waarin bijvoorbeeld dance classics, rock & roll, R&B en de laatste Top-40 elkaar feilloos afwisselen, ook daar voelt de saxofonist zich als een vis in het water en zal hij jullie iedere keer weer verrassen met een leuke show!

Dj met saxofonist 1

 

Dankzij het warme geluid dat uit een saxofoon komt kan hij zich prima aan elke setting aanpassen en zorgen dat hij opvalt wanneer het moet, maar ook zeker op de juiste momenten lekker op de achtergrond blijft. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je met live muziek (of het nu een band of alleen saxofonist is) op een feest werkt, het tijdens een hoogtepunt geen problemen oplevert op de locatie. Veel locaties worden door de gemeente aan een geluidslimiet gehouden, waar de dj en saxofonist dan rekening mee dienen te houden.

 

Live muziek of een Dj? We doen het gewoon allebei!

Het komt daarnaast regelmatig voor dat er nog getwijfeld wordt of er gekozen moet worden voor een band of een dj. De combinatie van een dj met saxofonist zorgt ervoor dat er de extra beleving is van live muziek, maar dat je flexibiliteit van een dj houdt. Met flexibiliteit bedoelen we dat een band over het algemeen
aan hun playlist vastzit, waardoor ze niet snel kunnen schakelen wanneer hun muziek niet direct aanslaat. Een dj kan dit uiteraard wel, gezien deze vaak duizenden nummers uit zeer diverse muziekgenres bij zich heeft.

Kortom: Een dj met saxofonist is altijd een aanrader voor jullie feest! Willen jullie ook dat beetje extra’s aan jullie feest toevoegen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Dj met saxofonist 3

De voordelen van een bedrijfsfeest!

By | Algemeen, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsevenementen & Beurzen, Evenementen, Live Act Bedrijfsevenementen | No Comments

 

Bedrijfsfeesten, ze blijven apart. Voor de ene werknemer is het de kans om ongegeneerd drankjes achterover te gieten terwijl een andere collega de halve avond naar beneden kijkt en uitgebreid zijn schoenen staat te inspecteren. Ongemakkelijk of niet, een bedrijfsfeest op zijn tijd is een must voor je organisatie. Niet alleen omdat even weg zijn van je bureau, niet bezig hoeven zijn met deadlines, maar ook het weg zijn van de stress op de werkvloer zorgt voor ontspanning. En hoe goed is het om deze ontspanning te delen met collega’s en leidinggevenden. Geloof ons, dat is lekker, maar vooral ook hard nodig. Er gebeurt natuurlijk genoeg op de werkvloer en een bedrijfsfeest is een meer dan geschikte gelegenheid om zaken te bespreken waar je tijdens een vergadering niet uitkomt, om strubbelingen tussen collega’s glad te strijken of om gewoon eens heerlijk stress van je af te dansen. Nog niet 100% overtuigd? Hieronder vijf voordelen op een rijtje van een bedrijfsfeest:

 

  1. Een bedrijfsfeest geeft je als bedrijf de kans om je medewerkers te bedanken voor hun inzet, toewijding en inzet
  2. Een bedrijfsfeest zorgt voor (nog meer) motivatie bij je personeel
  3. Een bedrijfsfeest is een vorm van teambuilding en zorgt ervoor dat na het feest de motor nog soepeler zal lopen
  4. Een bedrijfsfeest zorgt ervoor dat medewerkers hun hoofd leeg kunnen maken en een avond kunnen genieten van drankjes en hapjes op kosten van de baas
  5. Een bedrijfsfeest zorgt ervoor dat medewerkers in contact komen met andere collega’s of leidinggevenden waardoor de band tussen organisatie en medewerker versterkt

 

Alles tot in de puntjes verzorgt op jullie bedrijfsfeest? Klik Hier

 

 

2 belangrijke tips bij het zoeken naar de ideale feestlocatie!

By | Algemeen, Bedrijfsevenementen, Bruiloften, Evenementen | No Comments

Landgoed De Olmenhorst - Lisserbroek

Wanneer je een feest organiseert is het aller belangrijkste natuurlijk de locatie waar het feest plaats gaat vinden. Hierbij droom je al snel weg bij de prachtige foto’s die online te vinden zijn van de vele kastelen, beachclubs, boerderijen, restaurants en tal van andere locaties! De eerste punten waar je waarschijnlijk naar kijkt zijn de regio waar de locatie gevestigd is en of de sfeer wel kloppen bij jullie idee van het feest. Maar er is uiteraard nog meer om rekening mee te houden…

 

Tip 1: De grootte van de locatie

Voor de jeugdige types onder ons kan het leuk zijn om verstoppertje te spelen in de zaal, maar meestal is het de bedoeling bij eenfeest dat we gezellig met zijn allen bij elkaar staan. Let er dus op dat je eerder een iets te kleine zaal neemt in plaats van te groot. Zoals we van vroeger weten staan we liever met 200 feestvierders in een café waar eigenlijk 150 man paste dan in die grote discotheek waar 2000 gasten gewenst zouden zijn.

 

Tip 2: Het volume van de feest muziek

De meeste feestlocaties hebben goede isolatie, dikke muren of een perfecte ligging om flink wat lawaai te kunnen maken in de feestzaal. Helaas zijn er ook uitzonderingen waar locaties een bepaalde beperking op krijgen gelegd van de gemeente en er dus een limiet zit op het geluidsniveau. Vraag hier dus altijd even naar bij de locatie waar jullie het feest gaan geven. Hier een overzicht van Decibels (dB):

Paviljoen Puur - Diemen75 dB: Gasten die praten tijdens een borrel

tot 80 dB: géén muzikant mogelijk (evt. DJ met achtergrondmuziek)

80-90 dB: wellicht is een easy listening orkest geschikt of een rustige DJ

90-100 dB: afhankelijk van de locatie is muzikant en/of DJ mogelijk

95-100 dB: goed speelbaar voor een band, muzikant en Artistic DJ

100-110 dB: harde bands en Festival DJ’s

 

 

Wil je direct onze hulp en uiteraard de beste Dj & entertainment op jullie feest, klik dan hier en wij maken snel persoonlijk contact met jullie!

 

Ons Caribische Festival Avontuur…

By | Algemeen, Bedrijfsevenementen, Evenementen | No Comments

In het eerste weekend van Juli was Artistic Productions aanwezig op het gezelligste festival van zuid Nederland! Elk jaar verzorgd Ad hier de Caribische feest area “Villa Ananas” welke al 3 jaar garant staat voor een geweldige knusse sfeer binnen een gigantisch festival dat inmiddels meer dan 60.000 bezoekers telt.

Artistic productions was voornamelijk actief bij de muzikale invulling en marketing voor Villa Ananas. Mede dankzij de tropische temperaturen klopte het plaatje ook dit jaar weer van begin tot eind en met leuke zomerse optredens en een geweldig publiek. Wij zijn trots dat we deel uit mogen maken van de organisatie en invulling van dit geweldige festival en kijken nu al uit naar de editie van 2016…!

 

Ga jij binnenkort ook een evenement, festival of feest organiseren en kom je er niet helemaal uit, wij helpen je graag! Op het gebied van planning, programmering, productie of de complete organisatie adviseren wij je graag. Klik hier voor persoonlijk contact.