Extra Sfeer

✔ Photobooth

Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct in tweevoud geprint op een gepersonaliseerde fotostrip. Zo kan je er één geven als bedankje en één gebruiken voor in het gastenboek. Alle foto’s die zijn gemaakt worden ook binnen 2 weken digitaal naar je opgestuurd. Succes gegarandeerd!

✔ Videogastenboek (Tip!)

De digitale uitvoering van het traditionele gastenboek. Jullie gasten kunnen een boodschap inspreken met het videogastenboek, welke op een rustige plek bij jullie feestlocatie geplaatst wordt. Na afloop van het feest ontvangen jullie alle leuke, spontane, emotionele en grappige videoboodschappen. Een blijvende herinnering om nog lang van te kunnen genieten!

Bellenblaas

✔ Mega Bellenblaasmachine

Een supermooi effect met tot wel 6.000 bellen per minuut! Dit uit de kluiten gewassen apparaat is voorzien van twee grote ventilatoren en twee draaiende wielen die bellenblaasvloeistof opscheppen, waarna de luchtstroom ervoor zorgt dat de bellen door de hele zaal zweven. Iedere zaal kan binnen een paar minuten voorzien zijn van rondzwevende bellen. Van een extra tikje romantiek tijdens jullie openingsdans tot een feestelijk effect tijdens de feestavond!

Bruiloft Confetti

✔ Confetti Kanonnen

Spetterende entree? Of een toevoeging op het hoogtepunt van de avond? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

Led-vloer

✔ Verlichte LED dansvloer

Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

elite dj meubel

✔ Personal Wedding DJ Booth (exclusief voor Elite DJ Show)

Maak de Elite DJ Show jullie eigen show! We laten een banner naar wens bedrukken en verwerken deze in het Elite DJ meubel. Na afloop krijgen jullie deze mee als blijvende herinnering.

Uplicghters

Uplighters

Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.