Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Artistic L!VE

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

Artistic L!VE

Naast de beste allround DJ’s staat Artistic Productions ook bekend om zijn brede scala aan live muzikanten en acts. Onze muzikanten spelen allen zowel solo als samen met onze DJ’s, en zorgen altijd voor net dat beetje extra sfeer of stijl! Een absolute aanrader voor het creëren van de gewenste sfeer tijdens een feest, borrel of beurs.

COMBO: DJ & SAXOFONIST

 

De onbetwiste bestseller bij Artistic Productions: Dj & Saxofonist! Heerlijke muziek van onze DJ ondersteund met het warme geluid van een saxofoon: echt een geweldige combinatie. De Dj speelt uiteraard de gehele avond, de saxofoon springt in op de momenten dat dit past, en pakt af en toe zijn solo momentje… simpelweg fantastisch!!

LIVE PIANO SHOW

 

Wie kent het niet: The Crazy Piano’s in Scheveningen! Live entertainment op top niveau, en nog zeer flexibel met verzoekjes ook! Een live pianist op jouw feest zorgt voor een ongekende
sfeer, waarin er continu optimaal naar de wensen van het publiek geluisterd wordt. Een pianist bereidt namelijk geen playlist voor, maar laat deze door zijn gasten bepalen! Voor de liefhebbers van live muziek, echt een aanrader!

PERCUSSIONIST

 

Ben je zelf een echte liefhebber van zomerse deuntjes en Zuid Amerikaanse danspasjes? Dan is een live Percussionist een fantastische aanvulling op jullie feest! Onze percussionisten spelen lekker mee op de muziek van de DJ, en zorgen voor een echte tropische temperatuur op de dansvloer. Of het nu gaat om rustige loungemuziek, heerlijke classics of knallende housemuziek: Onze percussionisten nemen jullie mee op reis naar de Caribbean!

COVER BANDS

 

Op zoek naar de 100% live muziek ervaring, maar wel jouw favoriete muziek? Het is niet makkelijk om precies die band te vinden die kan spelen wat jullie leuk vinden. Gelukkig hebben wij een groot en divers netwerk met cover- & rockbands en adviseren je hier graag in.

SOLO & LASTMINUTE DJ

 

Alles al klaarstaan, maar nog niet de juiste DJ gevonden? Artistic Productions is zeer selectief wanneer het gaat om artiesten. Vandaar ook dat onze DJ’s landelijk als best zijn gewaardeerd waar het gaat om het bereiken van de gewenste sfeer. Geef ons jouw wensen door, en wij zorgen voor een knallende avond!

ILLUSIONIST & GOOCHELAAR

 

Wil jij je gasten echt “verrassen”? Zowel een grote show voor iedereen als gewoon leuke entertainment aan tafel zijn enkele van de talloze mogelijkheden. Altijd een leuk moment waar gasten nog lang over napraten!

ZANGER(ES)

 

Van prachtige ballads tot Hollandse meezingers of swingende Dance Classics: De zangers & zangeressen van Artistic Productions zorgen elke keer weer voor een knallend en adembenemend optreden! Vertel ons jullie wensen en voorkeuren, dan adviseren wij graag welke zanger of zangeres het beste bij jullie feest past.

HOSTESSEN & DANSERESSEN

 

Wil jij dat alle gasten even net die extra aandacht bij de ingang krijgen en aan het eind een geschenk uitgereikt krijgen? Onze representatieve hostessen zorgen voor een ongekende kwaliteit en beleving. Ook kunnen ze voor extra dans entertainment in elk gewenst thema zorgen tijdens de avond.

SAXOFONIST

 

Het feestje moet de sfeer uitstralen van een leuk festival? Dan is een goede host & vocalist een echte musthave! Zij zorgen ervoor dat het feest echt naar het aller hoogste hoogtepunt gebracht wordt door jullie en jullie gasten samen met de DJ mee op avontuur te nemen tijdens de avond.