Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Exclusieve tips

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

Trouwen in Utrecht: Tips & Locaties!

Met 335.089 inwoners is Utrecht een van de grotere steden in Nederland. Met een mooie en centrale ligging in het midden van het land is het een echte trekpleister wanneer het om feesten gaat. Voor de grote feesten gaan mensen naar locaties als Tivoli, de Jaarbeurs en de Winkel van Sinkel. Maar wat te doen wanneer we zelf een kleiner feest zoals een bruiloft organiseren?

Lees meer

Top 10 Huwelijksreizen: van heet tot ongerept

Na dat mooie huwelijksfeest met jullie vrienden en familie is het tijd om samen met je lief alles even achter je te laten, maar ook om – laten we eerlijk zijn – een beetje over op te kunnen scheppen. Deze bijzondere reis maak je in principe maar één keer in je leven. Hier een overzichtje voor de heetste adressen en vooral de ongerepte plekken op aarde.

Lees meer

Trouwen in Rotterdam: Tips & Locaties!

Met één van de grootste havens ter wereld, een geweldig winkel gebied, mooie architectuur in de binnenstad en niks te klagen over de dag- en nacht horeca kunnen we er niet omheen: Rotterdam is een echte wereldstad! Ondanks dat Amsterdam nog altijd qua inwonersaantal groter blijft, is Rotterdam de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om positief in de spotlights te komen.

Lees meer

TIPS: Openingsdans | Hoe open je je huwelijksfeest?

De openingsdans, er is veel om te doen. Of jullie openingsdans nu een spectaculaire act wordt of jullie gaan schuifelend op een ballad, kies voor een opening die bij jullie past! Uit recent onderzoek onder meer dan 2300 bruidsparen is gebleken dat maar liefst 67% wel degelijk een openingsdans doet, al dan niet met een ingestudeerde choreografie. Een leuke en goede openingsdans zet de toon voor jullie huwelijksfeest.

Lees meer

7 Belangrijke tips om de beste DJ voor jullie feest te vinden!

Helaas kan het niet elke dag feest zijn. Maar wanneer we dan een feest organiseren, willen we het goed doen! Er zijn bij het organiseren van een feest natuurlijk vier belangrijke ingrediënten: een goede locatie, leuke mensen, onbeperkt drinken en natuurlijk een goede dj om te zorgen dat het geen slaapverwekkend feest wordt. Gelukkig wonen we in Nederland, waar absoluut geen gebrek aan goede dj’s is. Alleen al in de top-10 lijst van de beste dj’s wereldwijd staan maar liefst vijf Nederlandse namen!

Lees meer

Artistic L!VE Show

Artistic L!VE Exclusive Show

Artistic L!VE Band

L!VE ON STAGE

Artistic L!VE Piano Show

L!VE Piano Exclusive Show

“Eenop jullie feest is

Een garantie voor succes!”