Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Verhuisbericht!

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

All Posts By

Artistic Productions

Verhuisbericht!

By | Algemeen

VERHUISBERICHT 

Vorig jaar werd de eerste paal geslagen van ons nieuwe pand. Nu precies 1 jaar later is ons nieuwe pand klaar voor gebruik! Hoog tijd dus om de raambestickering op ons oude pand in Bleiswijk te verwijderen.

Supertrots zijn we met onze nieuwe aanwinst aan de Olof Palmelaan 3W in Zoetermeer. We nodigen je graag uit om binnenkort een kijkje te komen nemen.

TIPS: Openingsdans | Hoe open je je huwelijksfeest?

By | Algemeen

De openingsdans, er is veel om te doen. Of jullie openingsdans nu een spectaculaire act wordt of jullie gaan schuifelend op een ballad, kies voor een opening die bij jullie past! Uit recent onderzoek onder meer dan 2300 bruidsparen is gebleken dat maar liefst 67% wel degelijk een openingsdans doet, al dan niet met een ingestudeerde choreografie. Een leuke en goede openingsdans zet de toon voor jullie huwelijksfeest. Laten we vooropstellen: jullie bepalen zelf of je wel of niet de feestavond opent met een dans. Het is en blijft een persoonlijk iets, net als je bruiloft. En als jullie eenmaal besloten hebben om het wel te doen, welke muziek kies je er dan bij? Kies je voor een romantisch nummer of begin je gelijk met een uptempo dansnummer of een combinatie daarvan? Betrek je je gasten erbij in de vorm van een flashmob? Hoe laat start je überhaupt met een openingsdans? Je kan er bijna een boek over schrijven. Daarom zetten we hieronder wat tips en ideeën  uiteen om je een klein beetje op weg te helpen.

  • Wanneer je een ingestudeerde dans gaat doen hou er dan rekening mee dat je in je bruidsjurk minder bewegingsruimte hebt dan in je gewone kleding waarin je in de woonkamer hebt staan oefenen.
  • Nemen jullie danslessen? Begin hier op tijd mee, minimaal 4 maanden van tevoren!
  • Doe de openingsdans ongeveer een uur na aanvang van het feest. De meeste gasten zijn dan al binnen en de felicitaties heb je al in ontvangst kunnen nemen. Daarna kan het feest losbarsten.
  • Loop je trouwschoenen van tevoren in. Op deze manier krijg je geen pijnlijke voeten op de dag zelf en wordt de openingsdans niet onuitvoerbaar. Neem ook een paar extra “normale” schoenen mee.
  • Misschien wel het allerbelangrijkste: Kijk elkaar aan en geniet! Dit is jullie dag en jullie moment!

Top 5 Openingsnummers 2016 – 2017

 

Bruiloft Muziek – Top 5 uit Amerika

By | Bruiloften

Met onze voorspelling van de zomerhits van 2016 zaten we 100% goed. Gezien de leuke reacties op deze lijst hebben we nog een lijstje samengesteld. Wat zijn in het land van de weddingplanners, wedding crashers en bruidzillas de floorfillers die niet mogen ontbreken? We namen contact op met een collega dj aan de andere kant van de oceaan en kwamen tot de volgende top 5  uit de USA!

1.”Hey Ya!” – Outkast

2. “I Wanna Dance with Somebody” – Whitney Houston

3. “Uptown Funk” – Mark Ronson ft. Bruno Mars

4. “Shout” – Otis Day and the Knights

5. “Crazy in Love” – Beyonce

Nummers die het volgens bruiloft dj’s aan de andere kant van de oceaan ook goed doen zijn “Shut Up and Dance”, “Happy”, “Shake It Off”, “Get Lucky,” “Ignition (Remix)”, “Single Ladies” and “Yeah!”.

Let’s get the party started!

Hoe sluit je een huwelijksfeest magisch af?

By | Bruiloften

TIP – Add some sparkle to your wedding!

Als jullie de huwelijksdag écht magisch willen afsluiten, dan zijn sterretjes een must op jullie bruiloft. Hoe mooi is het als jullie in de avond naar buiten komen en de bruiloftsgasten wachten jullie op en vormen een poort van sterretjes? Door het creëren van deze sprankelende poort geven ze jullie een prachtige uittocht naar een nieuw leven samen! Lees hieronder wat tips om het moment een herinnering te laten worden die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten. (laat deze tips ook lezen aan de ceremoniemeester)

Tip 1

Bedenk goed wanneer jullie gaan trouwen. Hou er namelijk rekening mee dat het donker moet zijn om het magische effect van de sterretjes te creëren. In de winter is het al vroeg donker en kan je elk moment de sterretjes aansteken(maar laat de gasten niet te lang buiten i.v.m. de kou). Maar trouw je in de zomer hou er dan rekening mee dat het  later donker wordt.

Tip 2

Zorg voor extra lange sterretjes (40cm of 60 cm) of geef iedere gast twee sterretjes zodat ze over kunnen hevelen. Je wilt natuurlijk niet dat de voorste alweer uit zijn, als de achterste aangaan.

Tip 3

Laat de ceremoniemeester de sterretjes klaarzetten in 1 grote pot en hen de gasten uitleggen wat er gaat gebeuren. Zet een bord naast de pot (of kaartje aan de sterretjes) met duidelijke instructies voor de gasten zodat ze weten wat en wanneer het gaat gebeuren.

Tip 4

Steek de sterretjes aan met meerdere crème brûlée gasbranders in plaats van aanstekers. Bij het gebruik van normale aanstekers kan het erg lang duren voor dat alle sterretjes  aan staan. Dit moet juist snel en tegelijkertijd gebeuren voor het mooiste effect!

Tip 5

Zorg dat de fotograaf klaar staat om dit sprookjesachtige moment vast te leggen. Laat de fotograaf een aantal foto’s zwart- wit afleveren. Dan komen jullie en de sterretjes er geweldig uit!

Tip 6

Zet een emmer met wat zand of water buiten op een centraal punt waar de gebruikte sterretjes in kunnen. Handig zodat niemand naderhand de sterretjes van de grond  hoeft te rapen en zo ook de locatie schoon achterblijft!

Tip 7

Zorg dat er aan het einde van de sterrenpoort vervoer klaar staat waar jullie direct in kunnen vertrekken. Zo kunnen al jullie gasten jullie uitzwaaien en worden ze betrokken bij het mooie afscheid!

 Heel veel succes met de voorbereidingen en vooral gaan genieten van het magische moment want zeg nou zelf: Het effect van sterretjes in het donker in combinatie met een bruidspaar is toch sprookjesachtig?

Bedrijfsfeest Organiseren

By | Bedrijfsevenementen | No Comments

We zijn enorm trots op de bedrijfsfeesten die wij dit jaar allemaal hebben verzorgd en (mede) georganiseerd. Van events voor Ministerie van Defensie tot FNV en van BNG Bank tot Hogeschool Rotterdam!

Ook nieuwsgierig naar de creatieve mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een informele kerstborrel? Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

 

Open Toptrouwlocatie Route

By | Bruiloften | No Comments

DJ’s van Artistic Productions aanwezig tijdens Open Top Trouwlocatie Route

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kun je vrijblijvend bij ruim 350 locaties een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Naast het bekijken van de locatie kan je nu ook kennismaken met de bruiloft dj voor jullie huwelijksfeest. Zondag 25 september zijn we vanaf 11:00 uur aanwezig bij de Open Trouwlocatie Route in Alfreds Diner in Alphen a/d Rijn en bij Lommerrijk in Rotterdam.

Kom voor 17:00 uur langs om kennis te maken, sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken.

 

Bruiloft DJ behaald opnieuw Keurmerk

By | Algemeen | No Comments

PERSBERICHTKeurmerk Trouwen Label

Bruiloft DJ behaald opnieuw het Keurmerk Trouwen

De Zoetermeerse DJ Seran van Wijk (Artistic Productions) heeft met zijn bedrijf en dj team voor het derde jaar op rij het prestigieuze Keurmerk Trouwen behaald. Het exclusieve certificaat wordt na een grondige screening uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid.

Artistic Productions heeft opnieuw het Keurmerk Trouwen verdiend doordat wederom de bedrijfsscreening, uitgevoerd door een jurist en door een extern, onafhankelijk onderzoeksbureau, met een hoog cijfer is behaald. Daarnaast is Artistic Productions door verschillende referenties positief beoordeeld en worden bruidsparen goed, professioneel en gastvrij behandeld. Ieder bruidspaar weet dat zij met dit keurmerk een kwaliteitsgarantie hebben voor het product of dienst en zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en op de grote dag zelf.

Over de Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO); hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche. Het doel van de NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. De NTBO zorgt tevens dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor zowel ondernemers als bruidsparen.

Kijk voor meer informatie op www.keurmerktrouwen.nl.

Trouwbeurs Zuid Holland – Najaar 2016

By | Algemeen | No Comments

Artistic Productions dit najaar op de Weddingfair!

We staan zondag 18 september op trouwbeurs de Weddingfair in Den Haag.

De WeddingFair Den Haag is de grootste Trouwbeurs van de Haagse regio én de entree is gratis.

WeddingFair Den Haag biedt je meer dan 50 échte, verschillende bedrijven,  live workshops Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda 2017 voor alle bruiden.

Komen jullie tussen 11:00 en 17:00 uur kennismaken?

Adres: Remise Den Haag, Parallelweg 224, 2525 XG Den Haag
Je kunt je auto GRATIS parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise.
Bereikbaarheid : Het Remise-trammuseum is makkelijk te bereiken met de tramlijnen 9, 11 en 12 (halte Wouwermanstraat). De ingang is op de hoek van de Parallelweg en de Ter Borchstraat.

Je kunt je eigen wedding-moodboard maken. Onze styliste helpt je op weg als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk mag je het moodboard mee naar huis nemen en je betaalt er geen cent extra voor. Dat is nou onze service om jou te helpen op weg naar de perfecte trouwdag!

Zomerhit 2016 – Top 5

By | Algemeen | No Comments

Dinsdag 21 juni om precies 00:34 uur is het zover! Dan start officieel de zomer van 2016. Zie je het al voor je; je zit lekker op een terrasje of staat op de dansvloer met een drankje in je hand… Maar welk nummer hoor je daarbij? Ofwel wat wordt de zomerhit van 2016?

We hebben afgelopen weken al vele nummers voorbij laten komen op de feesten maar welke kwamen als beste uit de dansvloertest? En gaan het volgens het Artistic DJ Team heel goed doen en worden de zomerhits van 2016.

 

1. Can’t stop the feeling – Justin Timerlake

2. Bailar – Deorro ft. Elivis Crespo

 3. Duele al corazon – Enrique Iglesias

 4. This Girl – Kungs vs Cookin’on 3 Burners

 5. Cheap Thrills – Sia ft Sean Paul