BRUILOFT DJ, VOOR EEN ULTIEM TROUWFEEST!

Keurmerk Trouwen Bruiloft DJJullie trouwfeest moet een spektakel worden waar jullie en jullie gasten nog lang over napraten. Als bruiloft dj nemen wij dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest! Veel bruidsparen zagen met ons als hun bruiloft dj hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,7!

(Bron: ThePerfectWedding)

"EEN ARTISTIC DJ OP JULLIE HUWELIJK IS EEN GARANTIE VOOR SUCCES!"

 

Naast de hoge waardering van de bruidsparen heeft de onafhankelijke vakjury van de Dutch Wedding Awards ons dit jaar bekroond met de award voor Beste Bruiloft DJ 2016/2017.

Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

BRUILOFT DJ HUREN? ONZE DJ'S ZORGEN VOOR SPEKTAKEL!

Artistic Productions is dé specialist op het gebied van bruiloft dj’s en draagt het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Bedrijven met dit keurmerk zijn getoetst op hun betrouwbaarheid en professionaliteit. Bovendien zijn ze innovatief. De NTBO ziet jaarlijks toe op naleving van deze punten. Als bruidspaar weet je dat, wanneer je een Dj van een dergelijke leverancier hebt, je gegarandeerd een knallend huwelijksfeest kunt verwachten!

Waarom Artistic Productions?

✔   Winnaar Dutch Wedding Award, Beste Bruiloft DJ
   Onafhankelijk als beste beoordeeld met 9,7 
   Gegarandeerd een spetterend huwelijksfeest
   Beschikt over het Keurmerk Trouwen (NTBO)
   Één heldere all-in prijs voor heel Nederland

Reacties van onze klanten:

“I gotta feeling!”

Het gevoel moet goed zijn. Bij Artistic Productions hebben jullie de keuze uit een gevarieerd team van representatieve, allround DJ’s. Vanzelfsprekend beheersen al onze bruiloft DJ’s alle muziekstijlen, voor jong en oud. Op die manier halen we het beste uit jullie feest en maken we gegarandeerd naast een gezellig feest ook een spetterend feest!

“The music sounds better with you!”

Ons team bestaat uit enthousiaste en allround dj’s en muzikanten, die zorgen voor een spetterend feest of sublieme ceremonie. Vooraf bespreken wij aan de hand van de wishlist al jullie wensen en geven advies om het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne DJ show met een allround bruiloft DJ tot het leveren van spetterend entertainment.

“We like to party!”

Wat als de dj of muzikant door overmacht niet kan optreden? Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze shows. Wij bieden je dan ook garanties. De garantie van altijd een spetterend feest! Zo ben je verzekerd van een show die altijd doorgaat. Mocht het voorkomen dat een dj of artiest door overmacht niet kan optreden op jullie huwelijksfeest dan zorgen wij altijd voor een gelijkwaardige vervanger.

“Let me entertain you!”

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren ingevuld worden. Bijvoorbeeld met een optreden van een Saxofonist & DJ voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziekkeuze en toch spetterend live entertainment tegen een aantrekkelijke prijs!

Beste Bruiloft DJ door heel Nederland!

★ And the winner is….Artistic Productions! ★

Onlangs zijn wij door de vakjury van de Dutch Wedding Awards uitgeroepen tot Beste Bruiloft DJ van Nederland.

Dit betekend dus dat we behoren tot de top wanneer we het hebben over entertainment in de trouwbranche!