DJ inhuren

Wil je voor jouw feest of evenement een dj inhuren die er gegarandeerd een spektakel van maakt? Bij Artistic Productions kunnen wij jou diverse dj’s van hoge kwaliteit leveren, ze zijn allemaal zeer flexibel wat betreft muziekstijlen en de thema’s van het betreffende feest. De dj’s die je bij ons kunt inhuren kunnen draaien op bedrijfsfeesten en voor horecagelegenheden, maar ook op bruiloften en grote dance evenementen.
De dj inhuren zelf is een belangrijk onderdeel van het totale plaatje voor een feest. Wij kunnen daarnaast ook alles verzorgen wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement, denk hierbij aan de planning van het feest, het entertainment, het licht en/of het geluid. Allemaal zaken die perfect in orde moeten zijn voor de juiste sfeer en beleving. Wij als evenementenbureau zorgen er ook voor dat er niks aan het toeval wordt overgelaten, Artistic Productions streeft perfectie na! Een dj huren bij ons is een gegarandeerd feest!

 

 

 

Hoge beoordelingen voor de Artistic DJ’s

Als je een dj inhuurt bij Artistic Productions weet je van tevoren al dat je kwaliteit in huis haalt, dat is ook te zien aan de beoordelingen die wij krijgen aan de hand van de optredens van onze dj’s. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9,7, waar wij natuurlijk niet ontevreden over zijn. Wij krijgen ook veel reacties van mensen die de muziekkeuze van de dj erg waardeerden, dit betekent dus dat onze dj’s goed kunnen inschatten welke muziek op welk feest gedraaid moet worden.
Naast het feit dat je bij ons dj’s kunt huren voor diverse aangelegenheden, staan wij bekend om het leveren van bruiloft DJ’s, een van de specialiteiten van Artistic Productions.
Wij zijn onlangs ook door de vakjury van de Dutch Wedding Awards uitgeroepen tot de beste bruiloft dj’s van Nederland! Hier zijn wij natuurlijk erg trots op is! 

Een DJ inhuren bij ons is dus altijd een groot feest!

Drive-in Shows en Saxofonisten

Naast het feit dat de dj’s die je kunt boeken bij Artistic Productions hoog beoordeeld worden, worden er van tevoren ook duidelijke afspraken gemaakt over de kosten. Wij bieden een all-in prijs aan die geldt in heel Nederland, je weet dus direct waar je aan toe bent en hoeveel je kwijt zult zijn. Naast bruiloften en themafeesten bieden wij jou ook de mogelijkheid tot een drive-in show. Dit houdt in dat een ruimte binnen 30 minuten zonder overlast wordt omgetoverd tot een feestruimte! Ook bestaat er de mogelijkheid om de combinatie dj en saxofonist te boeken voor jouw feest, deze unieke combinatie zorgt voor net wat extra sfeer en kan een ceremonie of bruiloft iets extra’s meegeven.

DJ inhuren bij Artistic Productions? Neem contact met ons op

Ben jij overtuigd door Artistic Productions om jouw evenement door ons te laten verzorgen of een DJ te huren? U kunt contact met ons opnemen, dan zorgen wij ervoor dat we binnen korte termijn met elkaar om de tafel gaan zitten om het nodige te bespreken. We nemen de wensen van onze klanten namelijk mee in de besluiten die wij nemen rondom het evenement, het is tenslotte belangrijk om onze klanten een dag te bezorgen die nooit vergeten zal worden.
Hieronder kun je op diverse manieren contact met ons opnemen, je kunt ons uiteraard ook bellen! Weet jij al wat meer over het feest en wil je gelijk een offerte om een DJ te huren, dan is dat ook mogelijk. DJ inhuren via artisticproductions is altijd mogelijk!

ARTISTIC PRODUCTIONS:

   Betrouwbaar
   Creatief
   Betaalbaar
   Ervaren
   Altijd up-to-date

Reacties van onze klanten: