Over Ons

Artistic Productions is de specialist op het gebied van evenementen en entertainment. Onze dj shows, dj’s, muzikanten en entertainers vind je bijna dagelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere evenementen. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die jou graag helpen om jouw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze de klant.

We hebben voor uiteenlopende nationale en internationale bedrijven evenementen en eventsupport verzorgd van bijvoorbeeld een personeelsfeest voor Bacardi Nederland, een beursborrel voor Carrier Airconditioning in de Jaarbeurs Utrecht, een VIP deck voor de hoofdsponser van het ZomerCarnaval Rotterdam tot een kerstgala voor GE Capital. Tevens zijn we bekend met vele feestlocaties in Nederland en België.

Achter De Schermen

De toon en de start van Artistic Productions is gezet door Seran van Wijk. Geen onbekende in de dj en entertainment wereld. Zo heeft hij o.a. 7 jaar resident als allround dj gedraaid in Locomotion, één van de grootste discotheken van Nederland. Daarna heeft zijn dj/radio & tv carrière een vlucht genomen en was hij twee seizoenen club tv host bij TMF/MTV, draaide door heel Nederland en was actief als radio dj. Dit laatste bracht hem ook naar Curaçao waar hij een jaar full time radio heeft gemaakt bij het bekende radiostation DolfijnFM en resident draaide voor Discotheek Bermuda.

Met de passie (en ervaring) om van ieder feest een geslaagd feest te maken kwam hij met het idee om zijn eigen entertainmentbedrijf op te zetten. Hier is Artistic Productions uit ontstaan. Door de ervaring als allround dj heeft hij oog gekregen voor de beste dj’s en entertainers. Hierdoor is er een sterk entertainment team gevormd binnen Artistic Productions.

Service en Zekerheid

Als klant wil je, als je nu een vraag hebt, niet volgende week een antwoord. Wij zijn dan ook continu bereikbaar via de telefoon of e-mail en vragen krijgen bij ons direct een passend antwoord. Daarnaast worden alle afspraken door ons schriftelijk bevestigd. En bij ziekte beschikken we altijd over een gelijkwaardige, vervangende dj of entertainer die de kwaliteit en de uitvoering kan waarborgen. Ofwel; The show must go on!

Wil je ons persoonlijk leren kennen? Neem dan HIER contact met ons op voor een afspraak.

Artistic Productions…We Create, You Celebrate