DJ EN SAXOFONIST OP JE BRUILOFT

Op zoek naar  een DJ en Saxofonist voor jullie bruiloft? Bij Artistic Productions is er een ruime keuze uit verschillende DJ’s en Saxofonisten. Zij maken een spektakel van jullie huwelijk waar jullie gasten nog lang over napraten! Veel bruidsparen zagen met ons hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,7! (Bron: ThePerfectWedding)

DJ EN SAXOFONIST VOOR CEREMONIE EN HUWELIJKSFEEST

Een DJ met saxofonist, een gouden combinatie! Twijfelen jullie als bruidspaar tussen een live band en een bruiloft DJ? Dan is de keuze voor een DJ met Saxofonist ideaal. Zowel een spetterende als romantische toevoeging aan jullie ceremonie, diner of feestavond. Onze saxofonisten kunnen een heerlijk rustige solo spelen tijdens dat mooie moment, maar ook een spetterende show in samenspel met de DJ op de feestavond neerzetten. Dankzij het warme geluid en de flexibiliteit van een saxofonist is gebleken dat zowel jong als oud super enthousiast is over deze toevoeging!

Naast deze unieke werkwijze bieden wij exclusieve drive-in shows aan die helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen en dragen wij het keurmerk trouwen. Het keurmerk trouwen staat voor betrouwbare, innovatieve en professionele bedrijven binnen de trouwbranche. Bekijk onze bshows hieronder. Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen of bezoek één van onze demo avonden.

 

Waarom een Bruiloft DJ en Saxofonist van Artistic Productions?Saxofonist - Het is niet vreemd dat onze saxofonisten de meest geboekte live act zijn in samenspel met DJ! Dankzij de sexy uitstraling en flexibiliteit qua muziekstijl zorgen onze saxofonisten net voor die extra sfeer, diepgang in een nummer en het entertainment om van jullie feest een gegarandeerd succes te maken!

   Flexibiliteit en improvisatievermogen van de saxofonist i.c.m. de dj

   Breed inzetbaar qua muziekstijlen

   Gegarandeerd een spetterende toevoeging voor jullie huwelijksfeest

   Alle originele nummers maar toch live entertainment/muziek

   Prijstechnisch zeer interessant t.o.v. een coverband

Artistic Productions is officieel partner van