Brochure aanvragen Kom kennismaken

Bedrijfsfeest

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

Bedrijfsfeest

Artistic Productions is zeer ervaren in het organiseren van bedrijfsevenementen op maat. Of het nu gaat om een belangrijke productpresentatie, zakelijke borrel of knallend personeelsfeest. Als evenementenbureau weten wij feilloos de juiste uitstraling voor jouw bedrijf, klanten en medewerkers neer te zetten.

Zo weten we uit ervaring dat je meeting moet staan als een huis, jouw bedrijfspresentatie een goede indruk moet achterlaten en het personeelsfeest onvergetelijk moet zijn voor je werknemers. Artistic Productions zorgt altijd weer voor een unieke ervaring!

“We Create, You Celebrate!”

Waar de zakelijke markt continu in beweging is, zijn wij dit ook! Artistic Productions staat bekend om ervaring, kennis en frisse denkwijze. We zorgen er dan ook altijd voor dat we up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen en wensen van de zakelijke markt om de klant altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om de techniek, uitstraling of sfeer op jouw evenement, wij adviseren, ondersteunen en organiseren het graag voor je.

Ondersteuning bij de organisatie van bedrijfsfeest?

Advies, ondersteuning, een geschikte dj, entertainment, licht & geluid; wij helpen je graag van A tot Z met het organiseren van succesvol evenement! Neem hieronder contact op voor meer informatie of een scherpe offerte op maat! Wil je meer informatie of een scherpe offerte op maat? Neem dan hier contact met ons op!

Benieuwd naar onze sfeervolle dj shows met licht, geluid en dj meubel? Klik hier

Hoe wij te werk gaan

 • 1. Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking wisselen we de eerste grove contouren van jouw feest uit en maken we een vervolgafspraak.

 • 2. Brainstormen

  Wij spreken af om met je jouw persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te ventileren.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van jouw wensen en eisen een concreet voorstel en offerte voor jouw feest.

 • 4. Jouw feestavond

  Onder leiding van de DJ maken we er een spetterend feest van.

“Eenop jullie feest is

Een garantie voor succes!”

“Eenop jullie feest is

Een garantie voor succes!”

“Eenop jullie bedrijfsfeest is

Een garantie voor succes!”

“Eenop jullie bedrijfsfeest is

Een garantie voor succes!”