Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Kennismaken

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

DE KENNISMAKING VOOR EEN SPETTEREND FEEST

Demoavonden? We noemen ze liever sfeeravonden of een avondje uit! Kom sfeerproeven en kennismaken voor een goede impressie van alle mogelijkheden die wij jullie kunnen bieden. Het is een informele en informatieve avond, die jullie gratis en geheel vrijblijvend kunnen bijwonen.

Van kennismaking met onze dj’s tot uitleg over onze dj shows, van live optredens van de muzikanten tot alle tips & tricks voor een onvergetelijk feest! Uiteraard is er ook een mogelijkheid om in te zoomen op jullie feest en jullie te voorzien van het beste advies voor een spetterend feest.

Fysiek moeten we voorlopig afstand houden en daarom komen we met de ONLINE EDITIE van de sfeeravond. Blijf dus lekker thuis, installeer jezelf op de bank of in de tuin met een cappuccino of een goed glas wijn en ontdek wat we je kunnen bieden voor jouw trouwdag.

Meedoen is makkelijk. Schrijf je in via onderstaand aanmeldingsformulier, dan ontvang je van ons de link naar de uitzending. Tijdens het kijken kan je ook direct eventuele vragen stellen.

Toch liever een afspraak bij ons op kantoor? Neem dan contact voor een afspraak.

  • DD dash MM dash YYYY

* Verplicht in te vullen