Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

bedrijfsborrel

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

BEDRIJFSBORREL

Met onze exclusieve DJ drive-in shows zorgen wij voor een geslaagde borrel voor u, uw collega’s en uw relaties. Doordat wij altijd bezig zijn met de ontwikkelingen van de markt, maar ook vooral met die van ons eigen bedrijf, is Artistic Productions hierin uniek in zijn soort! Wij hebben een frisse kijk op elk bedrijfsevenement en gaan dan ook graag samen met u om de tafel zitten om de gewenste sfeer te bepalen voor het evenement.

Drive-in shows voor uw bedrijfsborrel

Wij beschikken over een divers scala aan moderne DJ meubelen, aan te passen voor elke gewenste ambiance! Naast een mooi sfeervol meubel bent u natuurlijk op zoek naar de juiste sfeer en muziek op uw borrel. Onze DJ’s staan erom bekend dat ze niet alleen de nieuwste muziek, maar ook vooral de juiste muziek draaien om de perfecte sfeer te creëren. Wij maken er graag samen met u een groot succes van!

Wilt u wat extra klasse en sfeer?
Evenementenbureau Artistic Productions staat naast fantastische allround DJ’s ook bekend om zijn zeer goede muzikanten. Deze spelen niet alleen solo maar ook samen met de Artistic DJ! Zo krijgen jullie het beste van twee werelden, allround muziek van de dj en live optredens van de muzikant. Een absolute aanrader voor het creëren van een informele sfeer tijdens een borrel of beurs.

Of het nu gaat om een saxofonist, violist, improvisatie pianist of vocalist de muzikanten van Artistic Productions geven een absolute meerwaarde aan jullie bedrijfsborrel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

ARTISTIC PRODUCTIONS:

✔ Betrouwbaar
✔ Creatief
✔ Betaalbaar
✔ Ervaren
✔ Altijd up-to-date

REACTIES VAN ONZE KLANTEN:

Hoe wij te werk gaan

 • 1. Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking wisselen we de eerste grove contouren van jouw feest uit en maken we een vervolgafspraak.

 • 2. Brainstormen

  Wij spreken af om met jou je persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te inventariseren.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen en eisen een concreet voorstel en offerte voor jouw feest.

 • 4. Jouw feestavond

  Onder leiding van de DJ maken we er een spetterend feest van.

De 5 zekerheden van Artistic Productions:

 • Professionele, Allround DJ’s (Award Winning)
 • Originele combinaties van muzikanten en DJ’s (Artistic L!VE)
 • Zekerheid van een geslaagd feest (Back-up)
 • All-in service en All-in Prijs (Alles geregeld)
 • Gegarandeerd de beste support (Bereikbaarheid en absolute zekerheid)

Artistic realiseert jouw ultieme feest met eindeloze mogelijkheden!