Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Extra sfeer

Extra sfeer voor je evenement kan worden toegevoegd door verschillende licht- en geluidseffecten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een DJ om de juiste muziek te draaien die past bij je thema. Ook kun je gebruikmaken van verschillende verlichting zoals discoballen, lasers of andere lampen.

Daarnaast kun je ook speciale thema-effecten toevoegen zoals rookmachines, confetti-kanonnen, bubbelmachines en andere decoratieve elementen. Deze elementen kunnen je evenement een extra sfeer geven en het nog specialer maken.

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Photobooth (TIP!)

Zonder twijfel de hit van het moment, de photobooth! Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct geprint op een fotostrip met je eigen logo of tekst.

Een groot voordeel van de Photobooth (ook bekend als Fotozuil) is dat hij makkelijk is te verplaatsen, waardoor je hem eenvoudig van de ene feestzaal naar een andere zaal kan verplaatsen. Door het touchscreen scherm kan je hem eenvoudig bedienen, hierdoor is het te gebruiken voor jong en oud. Daarnaast zien de gasten zichzelf op het scherm. Zo weet je precies hoe de foto eruit komt te zien.

Neem contact op met een van onze eventspecialisten

Silent Disco

Feesten in een stiltegebied? Je feest langer door laten gaan? Of een unieke extra area op je feest creëren? Silent Disco is het fenomeen waarbij het geluid niet over de speakers is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons. Silent Disco is de betaalbare oplossing en creatieve toevoeging voor je feest.

LED Foam Sticks

LED foam sticks, dé musthave voor een spetterend huwelijksfeest! Voor huwelijksfeesten de nummer 1 gadget: de LED foam stick. In het donker geven de sticks een feestend publiek een extra dimensie. Bovendien zijn de led sticks voorzien van een button waardoor ze verschillende “loopjes” en kleuren krijgen. Een feestelijk effect voor tijdens de feestavond!

Benieuwd naar onze sfeervolle dj shows met allround Artistic dj, licht, geluid en dj meubel? Klik hier

Confetti Kanonnen

Spetterende entree? Of een toevoeging op het hoogtepunt van de avond? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

Verlichte LED dansvloer

Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

Uplighters

Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of feest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.

Hoe wij te werk gaan

1. Kennismaking

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

2. Brainstormen

Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

3. Persoonlijk voorstel

Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheden en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je toe. Ook plaatsen we vrijblijvend een optie.

4. Akkoord!

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

5. DJ/Muzikant, Licht,
Geluid… Party!

Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.

Wil je meer informatie of
een scherpe offerte op maat?

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten!

Neem contact op

Extra sfeer

VERLICHTE LED DANSVLOER

VERLICHTE LED DANSVLOER

augustus 22, 2023

PHOTOBOOTH

PHOTOBOOTH

april 20, 2023

GASTENBOEK

GASTENBOEK

april 20, 2023

SILENT DISCO

SILENT DISCO

april 20, 2023

CONFETTI KANONNEN

CONFETTI KANONNEN

april 20, 2023

SPARKEL INDOOR FX

SPARKEL INDOOR FX

april 20, 2023

LED FOAM STICKS

LED FOAM STICKS

april 20, 2023

ACCU LED UPLIGHTER

ACCU LED UPLIGHTER

april 20, 2023

LED AIRCONE

LED AIRCONE

april 20, 2023

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director