Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Over Ons

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

Wie zijn wij?

Artistic Productions is de specialist op het gebied van evenementen en entertainment. Onze dj shows, dj’s, muzikanten en entertainers vind je bijna dagelijks op bedrijfsevenementen, bruiloften en andere evenementen.

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met passie voor het entertainment vak die jou graag helpen om jouw feest of event tot een succes te maken. Dat we hierin succesvol zijn blijkt wel uit de reacties van onze klant.

We hebben voor uiteenlopende nationale en internationale bedrijven evenementen en eventsupport verzorgd van bijvoorbeeld een personeelsfeest voor Bacardi Nederland, een sfeervolle afterwork borrel in de Jaarbeurs Utrecht, een VIP deck voor de hoofdsponser van het ZomerCarnaval Rotterdam tot een kerstgala voor Bouwend Nederland. Tevens zijn we bekend met vele feestlocaties in Nederland en België.

Achter de schermen

De toon en de start van Artistic Productions is gezet door Seran van Wijk. Geen onbekende in de dj en entertainment wereld.

Zo heeft hij o.a. 7 jaar resident als allround dj gedraaid in Locomotion, één van de grootste discotheken van Nederland.

Daarna heeft zijn dj/radio & tv carrière een vlucht genomen en was hij twee seizoenen club tv host bij TMF/MTV, draaide door heel Nederland en was actief als radio dj.

Dit laatste bracht hem ook naar Curaçao waar hij een jaar full time radio heeft gedraaid bij het bekende radiostation DolfijnFM en resident draaide voor Discotheek Bermuda.

Met de passie (en ervaring) om van ieder feest een geslaagd feest te maken kwam hij met het idee om zijn eigen entertainmentbedrijf op te zetten. Hier is Artistic Productions uit ontstaan. Door de ervaring als allround dj heeft hij oog gekregen voor de beste dj’s en entertainers. Hierdoor is er een sterk entertainment team gevormd binnen Artistic Productions.

Service en Zekerheid

Als klant wil je, als je nu een vraag hebt, niet volgende week een antwoord.

Wij zijn dan ook continu bereikbaar via de telefoon of e-mail en vragen krijgen bij ons direct een passend antwoord. Daarnaast worden alle afspraken door ons schriftelijk bevestigd.

En bij ziekte beschikken we altijd over een gelijkwaardige, vervangende dj of entertainer die de kwaliteit en de uitvoering kan waarborgen. Ofwel: the show must go on!

“Een Artistic DJ op jullie huwelijk is een garantie voor succes!”

Hoe wij te werk gaan:

 • 1. Kennismaking

  Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

 • 2. Brainstormen

  Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

 • 4. Akkoord

  Na jouw akkoord sturen we je de bevestiging en de wishlist. In de persoonlijke wishlist kan je aangeven wat je (muzikale) wensen zijn. Voorafgaand aan het feest zullen we de ingevulde wishlist samen met je door te nemen en zo de puntjes op de I te zetten.

 • 5. DJ/Muzikant, Licht, Geluid…Party!

  Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.