Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

DJ Huren

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

DJ Huren

Wil je voor jouw feest of evenement een dj inhuren die er gegarandeerd een spektakel van maakt? Bij Artistic Productions kunnen wij jou diverse dj’s van hoge kwaliteit leveren, ze zijn allemaal zeer flexibel wat betreft muziekstijlen en thema’s . De dj’s die je bij ons kunt inhuren draaien op bedrijfsfeesten en voor horecagelegenheden, maar ook op bruiloften en grote dance evenementen.

De dj is een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje voor een feest. Wij kunnen daarnaast ook alles verzorgen wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement, denk hierbij aan de planning van het feest, entertainment, licht en/of geluid. Allemaal zaken die perfect in orde moeten zijn voor de juiste sfeer en beleving. Wij als all-in evenementenbureau verzorgen en ontzorgen jou als klant. Dat we hier goed in zijn blijkt wel uit de onafhankelijke waardering die je online kan teruglezen. We mogen ons dan met gepaste trost rekenen tot de top van Nederland o.h.g.v. entertainment. Een allround dj huren bij ons is gegarandeerd feest!

Hoge beoordelingen voor de Artistic DJ’s

Als je een dj inhuurt bij Artistic Productions weet je van tevoren al dat je kwaliteit in huis haalt! Dit is ook te zien aan de beoordelingen die wij krijgen aan de hand van de optredens van onze dj’s. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9.6, waar wij natuurlijk erg trots op zijn. Wij krijgen ook veel reacties van mensen die de muziekkeuze van de dj erg waardeerden, dit betekent dus dat onze dj’s zeer goed kunnen inschatten welke muziek op welk feest gedraaid moet worden om er een dansfeest van te maken.
Naast het feit dat je bij ons allround dj’s kunt huren voor diverse gelegenheden, staan wij bekend om het leveren van bruiloft DJ’s, een van de specialiteiten van Artistic Productions.

Wij zijn ook zowel door het publiek als door een onafhankelijke vakjury 4 jaar op rij uitgeroepen tot de beste bruiloft dj’s van Nederland! Hoe tof is dat?!

Een DJ inhuren bij ons is dus altijd een groot dansfeest!

Drive-in shows en Saxofonisten

Naast de beste allround dj’s staat Artistic Productions ook bekend om zijn  live muzikanten en acts. Onze muzikanten spelen allen zowel solo als samen met onze dj’s, en zorgen altijd voor extra sfeer en een unieke live beleving! Een absolute aanrader voor het creëren van de gewenste sfeer tijdens een huwelijksfeest, borrel of personeelsfeest.

Kijk bij Artistic L!VE voor de mogelijkheden.

Kom langs op een demo avond

Nog niet helemaal zeker welke dj je op je feest wilt hebben? Geen probleem! Artistic Productions organiseert met regelmaat vrijblijvende Demo-avonden. Hierin kan je sfeer proeven en krijg je een goede impressie van alle mogelijkheden die Artistic Productions je kan bieden. Van kennismaking met onze dj’s tot uitleg over onze dj-shows, van live optredens van de muzikanten tot alle tips & tricks voor een onvergetelijk feest! Uiteraard is er ook een mogelijkheid om in te zoomen op jullie feest en jullie te voorzien van het beste advies voor een spetterend feest.

DJ inhuren bij Artistic Productions? Neem contact met ons op

Ben jij overtuigd door Artistic Productions om jouw evenement door ons te laten verzorgen of een DJ te huren? Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat we op korte termijn met elkaar om de tafel gaan om het nodige te bespreken. We nemen de wensen van onze klanten mee in alle besluiten die wij nemen rondom het evenement, het is tenslotte belangrijk om onze klanten een dag te bezorgen die nooit vergeten zal worden.

Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen via de wesbite maar je kunt ons uiteraard ook bellen of bezoeken op afspraak! Weet jij al wat meer over het feest en wil je gelijk een offerte om een DJ te huren, dan is dat ook mogelijk.

  • Moderne dj shows inclusief representatieve allround dj
  • 100% dansgarantie met best beoordeelde dj’s van Nederland
  • Binnen 30 minuten geruisloos opgebouwd & ready-to-play
  • Artistic Back-up dj voor 100% feestgarantie en zekerheid
  • Professioneel led lichteffecten en geluidssysteem

De all-in dj show pakketten inclusief allround Artistic dj zijn veelzijdig en zeer compleet, bekijk de opties hieronder:

“Eenop uw feest is

een garantie voor succes!”

L!VE Entertainment

SINGER-SONGWRITER

SWING JAZZ COMBO

FUNKY JAZZ BAND

ALLROUND DJ

SAXOFONIST

ZANGER(ES)

COVERBANDS

PERCUSSIONIST

LIVE PIANO SHOW

Extra Sfeer

LED AIRCONE

ACCU LED UPLIGHTER

VERLICHTE LED DANSVLOER

SPARKEL INDOOR FX

CONFETTI KANONNEN

LED FOAM STICKS

SILENT DISCO

VIDEOGASTENBOEK

PHOTOBOOTH