Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Top 10 Huwelijksreizen: van heet tot ongerept

Na dat mooie huwelijksfeest met jullie vrienden en familie is het tijd om samen met je lief alles even achter je te laten, maar ook om – laten we eerlijk zijn – een beetje over op te kunnen scheppen. Deze bijzondere reis maak je in principe maar één keer in je leven. Hier een overzichtje voor de heetste adressen en vooral de ongerepte plekken op aarde.

  1. Myanmar

De grenzen zijn sinds 2013 open en het land is bereikbaar voor internationale bezoekers en reizigers. Grenzend aan Bangladesh, India, China, Laos en Thailand is dit land een van de meest diverse en cultureel rijke landen in Zuidoost-Azië.

  1. Cuba

Naar Cuba ga je omdat het kan. Met zijn ongerepte natuur, witte stranden, helderblauwe water en een cultuur die ‘off limits’ was sinds 1950 is dit (vooralsnog) een van de meest ongerepte plekjes om te bezoeken in 2015.

  1. IJsland

Het hectische nachtleven in de hoofdstad Reykjavic biedt newly weds samen met ruig terrein en heldere open hemels een prachtig contrast. Dit Noord Atlantische eiland biedt een bijzonder decor van natuurlijke hot springs, Noorderlicht en de urban cultuur. Een klein eiland maar bijzonder verpakt.

  1. Nicaragua

Deze locatie in Centraal Amerika is de bohemische plek sinds jaren waar natuurlijke en eco-vriendelijke vibes overheersen. Dit land wordt niet gezien als een typische plek voor een huwelijksreis maar dat veranderde sinds de opening van het Mukul Luxury Resort & Spa. De perfecte plek voor de vrijere ‘geesten’ onder ons.

  1. Oman

Het Midden Oosten heeft de bekende trekpleisters als Dubai en Abu Dhabi, maar met Oman verdient zeker zijn naam als ultra luxe bestemming. Deze bestemming is perfect voor stellen die behandeld willen worden als royalty’s.

  1. Mozambique

Dit onontdekte Afrikaanse eila
nd is niet alleen prachtig en romantisch, maar is ook een prachtige plek om op safari te gaan.

  1. Botswana

Een mooie plek voor stellen die op zoek zijn naar avontuur met een verfijnd randje. Botswana is een paradijs voor de safariliefhebber en biedt met zijn houten accommodaties de avonturier een intiem, maar vijfsterren-achtig verblijf.

  1. Puglia

Een passende locatie voor stellen die de elegante Italiaanse ervaring willen beleven. Puglia is een relatief onbekende plek en is omgeven door stranden, olijfgaarden, historische boerderijen en middeleeuwse stadjes. Een paradijs voor fijnproevers want deze plek staat bekend om zijn boerderij-tot-bord-eten en luxe rode wijnen.

  1. Seychellen

Deze archipel in de Indische Oceaan verwelkomt je met zijn dik beboste jungle, suikerhoudende stranden en helderblauwe oceaan en is al jaren een geliefde plek voor de huwelijksreis. Need I say more?

  1. Sumba eiland, Indonesië

Bali heeft jarenlang in de spotlights gestaan en staat bekend om zijn ultra romantische verblijven. Maar Sumba eiland steelt nu een beetje deze spotlights en maakt de weg vrij met zijn eigen koninklijke verblijf. Het is een van de grootste eilanden in Oost-Nusa Tenggara, maar relatief onbekend en ongerept. Ga hier naartoe voor de verlaten stranden, lokale stammen en de geweldige surfplekken.

Geniet ervan!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director