Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

bruiloft-dj-zandvoort

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

BRUILOFT DJ ZANDVOORT VAN ARTISTIC PRODUCTIONS!

Zandvoort is een van de actiefste badplaatsen aan het langgerekte strand van Nederland. Door het enorme aanbod is het lastig kiezen welke beachclub de beste keuze is. Wij helpen jullie graag een handje met de juiste keuze voor een DJ en locatie voor jullie huwelijk in Zandvoort.

Jullie zijn allereerst op zoek naar een echte allround bruiloft DJ voor jullie huwelijksfeest in Zandvoort? Veel bruidsparen zagen met ons hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,8! (Bron: ThePerfectWedding)

PROFESSIONELE BRUILOFT DJ VOOR CEREMONIE EN HUWELIJKSFEEST

WAAROM EEN BRUILOFT DJ VAN ARTISTIC PRODUCTIONS

 Onafhankelijk als beste beoordeeld met een 9,8!
 Één heldere all-in prijs voor heel Nederland
 Gegarandeerd een spetterend huwelijksfeest
 Beschikt over het Keurmerk Trouwen (NTBO)
 Exclusieve bruiloft DJ Shows & Uniek Entertainment

Een allround Bruiloft DJ Zandvoort die goed luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Bij Artistic Productions hebben jullie direct contact met de bruiloft DJ die bij jullie het feest zal maken. Zo kunnen jullie goed de muziekvoorkeuren overbrengen en weet de bruiloft DJ precies wat hem te doen staat.

Daarnaast bieden wij jullie exclusieve bruiloft DJ shows aan welke helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen en dragen wij het keurmerk trouwen. Het keurmerk trouwen staat voor betrouwbare, innovatieve en professionele bedrijven binnen de trouwbranche. Bekijk onze DJ drive in shows hieronder. Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen of bezoek één van onze sfeeravonden.

Bruiloft DJ huren? Onze DJ’s zorgen voor spektakel!

Artistic Productions is dé specialist op het gebied van bruiloft dj’s en draagt het Keurmerk Trouwen van brancheorganisatie Weddings & Business. Bedrijven met dit keurmerk zijn getoetst op hun betrouwbaarheid en professionaliteit. Bovendien zijn ze innovatief. De brancheorganisatie ziet jaarlijks toe op naleving van deze punten. Als bruidspaar weet je dat, wanneer je een dj van een dergelijke leverancier hebt, je gegarandeerd een knallend huwelijksfeest kunt verwachten!

“I gotta feeling!”
Het gevoel moet goed zijn. Bij Artistic Productions hebben jullie de keuze uit een gevarieerd team van representatieve, allround DJ’s. Vanzelfsprekend beheersen al onze bruiloft DJ’s alle muziekstijlen, voor jong en oud. Op die manier halen we het beste uit jullie feest en garanderen we niet alleen een gezellig maar ook een spetterend feest!

“The music sounds better with you!”
Ons team bestaat uit enthousiaste en allround dj’s en muzikanten, die zorgen voor een spetterend feest of sublieme ceremonie. Vooraf bespreken wij aan de hand van de wishlist al jullie wensen en geven advies om het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne DJ show met een allround bruiloft DJ tot het leveren van spetterend entertainment.

“Een Artistic DJ op jullie huwelijk is een garantie voor succes!”

“We like to party!”
Wat als de dj of muzikant door overmacht niet kan optreden? Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze shows. Wij bieden je dan ook garanties. De garantie van altijd een spetterend feest! Zo ben je verzekerd van een show die altijd doorgaat. Mocht het voorkomen dat een dj of artiest door overmacht niet kan optreden op jullie huwelijksfeest dan zorgen wij altijd voor een gelijkwaardige vervanger.

“Let me entertain you!”
Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren ingevuld worden. Bijvoorbeeld met een optreden van een Saxofonist & DJ voor “the best of both worlds”. Geen concessies in muziekkeuze en toch spetterend live entertainment tegen een aantrekkelijke prijs!

Hoe wij te werk gaan

Geen huwelijksfeest is hetzelfde. Daarom geven we je graag advies op maat. Uiteraard begrijpen we ook dat je zo snel mogelijk wil weten wat alles gaat kosten voor je bruiloft. In onze brochures vind je duidelijke foto’s van verschillende DJ shows, live entertainment en extra opties. De invulling voor een spetterend huwelijksfeest met een Allround Artistic DJ boek je al vanaf 450 euro.

De 5 zekerheden van Artistic Productions:

 • Professionele, Allround DJ’s (Award Winning)
 • Originele combinaties van muzikanten en DJ’s (Artistic L!VE)
 • Zekerheid van een geslaagd feest (Back-up)
 • All-in service en All-in Prijs (Alles geregeld)
 • Gegarandeerd de beste support (Bereikbaarheid en absolute zekerheid)
 • 1. Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking wisselen we de eerste grove contouren van jouw feest uit en maken we een vervolgafspraak.

 • 2. Brainstormen

  Wij spreken af om met jou je persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te inventariseren.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen en eisen een concreet voorstel en offerte voor jouw feest.

 • 4. Jouw feestavond

  Onder leiding van de DJ maken we er een spetterend feest van.

L!VE Entertainment

SINGER-SONGWRITER

SWING JAZZ COMBO

FUNKY JAZZ BAND

ALLROUND DJ

SAXOFONIST

ZANGER(ES)

COVERBANDS

PERCUSSIONIST

LIVE PIANO SHOW

“Eenop jullie huwelijk is

een garantie voor succes!”

“Eenop jullie huwelijk is

een garantie voor succes!”

Extra Sfeer

LED AIRCONE

ACCU LED UPLIGHTER

VERLICHTE LED DANSVLOER

SPARKEL INDOOR FX

CONFETTI KANONNEN

LED FOAM STICKS

SILENT DISCO

VIDEOGASTENBOEK

PHOTOBOOTH