Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Bruiloft ideeën

HOE SLUIT JE EEN HUWELIJKSFEEST MAGISCH AF?

TIP – Add some sparkle to your wedding!

Als jullie de huwelijksdag écht magisch willen afsluiten, dan zijn sterretjes een must op jullie bruiloft. Hoe mooi is het als jullie in de avond naar buiten komen en de bruiloftsgasten wachten jullie op en vormen een poort van sterretjes? Door het creëren van deze sprankelende poort geven ze jullie een prachtige uittocht naar een nieuw leven samen! Lees hieronder wat tips om het moment een herinnering te laten worden die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten. (laat deze tips ook lezen aan de ceremoniemeester)

Neem contact op met eenvan onze eventspecialisten

Tip 1

Bedenk goed wanneer jullie gaan trouwen. Hou er namelijk rekening mee dat het donker moet zijn om het magische effect van de sterretjes te creëren. In de winter is het al vroeg donker en kan je elk moment de sterretjes aansteken(maar laat de gasten niet te lang buiten i.v.m. de kou). Maar trouw je in de zomer hou er dan rekening mee dat het later donker wordt.

Tip 2

Zorg voor extra lange sterretjes (40cm of 60 cm) of geef iedere gast twee sterretjes zodat ze over kunnen hevelen. Je wilt natuurlijk niet dat de voorste alweer uit zijn, als de achterste aangaan.

Tip 3

Laat de ceremoniemeester de sterretjes klaarzetten in 1 grote pot en hen de gasten uitleggen wat er gaat gebeuren. Zet een bord naast de pot (of kaartje aan de sterretjes) met duidelijke instructies voor de gasten zodat ze weten wat en wanneer het gaat gebeuren.

Tip 4

Steek de sterretjes aan met meerdere crème brûlée gasbranders in plaats van aanstekers. Bij het gebruik van normale aanstekers kan het erg lang duren voor dat alle sterretjes aan staan. Dit moet juist snel en tegelijkertijd gebeuren voor het mooiste effect!

Tip 5

Zorg dat de fotograaf klaar staat om dit sprookjesachtige moment vast te leggen. Laat de fotograaf een aantal foto’s zwart- wit afleveren. Dan komen jullie en de sterretjes er geweldig uit!

Tip 6

Zet een emmer met wat zand of water buiten op een centraal punt waar de gebruikte sterretjes in kunnen. Handig zodat niemand naderhand de sterretjes van de grond hoeft te rapen en zo ook de locatie schoon achterblijft!

Tip 7

Zorg dat er aan het einde van de sterrenpoort vervoer klaar staat waar jullie direct in kunnen vertrekken. Zo kunnen al jullie gasten jullie uitzwaaien en worden ze betrokken bij het mooie afscheid!

Heel veel succes met de voorbereidingen en vooral gaan genieten van het magische moment want zeg nou zelf: Het effect van sterretjes in het donker in combinatie met een bruidspaar is toch sprookjesachtig?

Hoe wij te werk gaan

1. Kennismaking

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

2. Brainstormen

Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

3. Persoonlijk voorstel

Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheden en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je toe. Ook plaatsen we vrijblijvend een optie.

4. Akkoord!

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

5. DJ/Muzikant, Licht,
Geluid… Party!

Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.

Wil je meer informatie of
een scherpe offerte op maat?

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten!

Neem contact op

Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director