Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

Bruiloft ideeën

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

HOE SLUIT JE EEN HUWELIJKSFEEST MAGISCH AF?

TIP – Add some sparkle to your wedding!

Als jullie de huwelijksdag écht magisch willen afsluiten, dan zijn sterretjes een must op jullie bruiloft. Hoe mooi is het als jullie in de avond naar buiten komen en de bruiloftsgasten wachten jullie op en vormen een poort van sterretjes? Door het creëren van deze sprankelende poort geven ze jullie een prachtige uittocht naar een nieuw leven samen! Lees hieronder wat tips om het moment een herinnering te laten worden die jullie en jullie gasten nooit zullen vergeten. (laat deze tips ook lezen aan de ceremoniemeester)

Tip 1

Bedenk goed wanneer jullie gaan trouwen. Hou er namelijk rekening mee dat het donker moet zijn om het magische effect van de sterretjes te creëren. In de winter is het al vroeg donker en kan je elk moment de sterretjes aansteken(maar laat de gasten niet te lang buiten i.v.m. de kou). Maar trouw je in de zomer hou er dan rekening mee dat het later donker wordt.

Tip 2

Zorg voor extra lange sterretjes (40cm of 60 cm) of geef iedere gast twee sterretjes zodat ze over kunnen hevelen. Je wilt natuurlijk niet dat de voorste alweer uit zijn, als de achterste aangaan.

Tip 3

Laat de ceremoniemeester de sterretjes klaarzetten in 1 grote pot en hen de gasten uitleggen wat er gaat gebeuren. Zet een bord naast de pot (of kaartje aan de sterretjes) met duidelijke instructies voor de gasten zodat ze weten wat en wanneer het gaat gebeuren.

Tip 4

Steek de sterretjes aan met meerdere crème brûlée gasbranders in plaats van aanstekers. Bij het gebruik van normale aanstekers kan het erg lang duren voor dat alle sterretjes aan staan. Dit moet juist snel en tegelijkertijd gebeuren voor het mooiste effect!

Tip 5

Zorg dat de fotograaf klaar staat om dit sprookjesachtige moment vast te leggen. Laat de fotograaf een aantal foto’s zwart- wit afleveren. Dan komen jullie en de sterretjes er geweldig uit!

Tip 6

Zet een emmer met wat zand of water buiten op een centraal punt waar de gebruikte sterretjes in kunnen. Handig zodat niemand naderhand de sterretjes van de grond hoeft te rapen en zo ook de locatie schoon achterblijft!

Tip 7

Zorg dat er aan het einde van de sterrenpoort vervoer klaar staat waar jullie direct in kunnen vertrekken. Zo kunnen al jullie gasten jullie uitzwaaien en worden ze betrokken bij het mooie afscheid!

Heel veel succes met de voorbereidingen en vooral gaan genieten van het magische moment want zeg nou zelf: Het effect van sterretjes in het donker in combinatie met een bruidspaar is toch sprookjesachtig?

Bruiloft dj huren? Onze dj zorgt voor een spektakel!

Artistic Productions is dé specialist op het gebied van bruiloft dj’s en draagt het Keurmerk Trouwen van de Weddings & Business (brancheorganisatie). Bedrijven met dit keurmerk zijn getoetst op hun betrouwbaarheid en professionaliteit. Bovendien zijn we innovatief.

De brancheorganisatie ziet jaarlijks toe op naleving van deze punten. Als bruidspaar weet je dat, wanneer je een DJ met dit
keurmerk boekt, kun je gegarandeerd een knalfeest verwachten!

“Een Artistic DJ op jullie huwelijk is een garantie voor succes!”

Ons bedrijf heeft meerdere awards gewonnen maar onze meest prestigieuze award is toch wel van de onafhankelijke vakjury van de Dutch Wedding Awards die ons heeft bekroond met de award voor Beste Bruiloft DJ van Nederland.

Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

Benieuwd naar wat wij voor jullie feest kunnen betekenen?

Klik hier

Hoe wij te werk gaan

Geen huwelijksfeest is hetzelfde. Daarom geven we je graag advies op maat. Uiteraard begrijpen we ook dat je zo snel mogelijk wil weten wat alles gaat kosten voor je bruiloft. In onze brochures vind je duidelijke foto’s van verschillende DJ shows, live entertainment en extra opties. De invulling voor een spetterend huwelijksfeest met een Allround Artistic DJ boek je al vanaf 450 euro.

De 5 zekerheden van Artistic Productions:

 • Professionele, Allround DJ’s (Award Winning)
 • Originele combinaties van muzikanten en DJ’s (Artistic L!VE)
 • Zekerheid van een geslaagd feest (Back-up)
 • All-in service en All-in Prijs (Alles geregeld)
 • Gegarandeerd de beste support (Bereikbaarheid en absolute zekerheid)
 • 1. Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking wisselen we de eerste grove contouren van jouw feest uit en maken we een vervolgafspraak.

 • 2. Brainstormen

  Wij spreken af om met jou je persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te inventariseren.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen en eisen een concreet voorstel en offerte voor jouw feest.

 • 4. Jouw feestavond

  Onder leiding van de DJ maken we er een spetterend feest van.

L!VE Entertainment

SINGER-SONGWRITER

SWING JAZZ COMBO

FUNKY JAZZ BAND

ALLROUND DJ

SAXOFONIST

ZANGER(ES)

COVERBANDS

PERCUSSIONIST

LIVE PIANO SHOW

“Eenop jullie huwelijk is

een garantie voor succes!”

Extra Sfeer

LED AIRCONE

ACCU LED UPLIGHTER

VERLICHTE LED DANSVLOER

SPARKEL INDOOR FX

CONFETTI KANONNEN

LED FOAM STICKS

SILENT DISCO

VIDEOGASTENBOEK

PHOTOBOOTH