Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

DJ & Sax

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

DJ Met Saxofonist

Jullie trouwfeest moet een spektakel worden waar jullie en jullie gasten nog lang over napraten. Als bruiloft dj nemen wij dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest! Veel bruidsparen zagen met ons als hun bruiloft dj hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons dan ook gemiddeld met een 9,7!

(Bron: ThePerfectWedding)

DJ en saxofonist voor ceremonie en huwelijksfeest

Een DJ met saxofonist, een gouden combinatie! Twijfelen jullie als bruidspaar tussen een live band en een bruiloft DJ? Dan is de keuze voor een DJ met Saxofonist ideaal. Zowel een spetterende als romantische toevoeging aan jullie ceremonie, diner of feestavond. Onze saxofonisten kunnen een heerlijk rustige solo spelen tijdens dat mooie moment, maar ook een spetterende show in samenspel met de DJ op de feestavond neerzetten. Dankzij het warme geluid en de flexibiliteit van een saxofonist is gebleken dat zowel jong als oud super enthousiast is over deze toevoeging!

Naast deze unieke werkwijze bieden wij exclusieve drive-in shows aan die helemaal aan te passen zijn naar jullie wensen en dragen wij het keurmerk trouwen. Het keurmerk trouwen staat voor betrouwbare, innovatieve en professionele bedrijven binnen de trouwbranche. Bekijk onze shows hieronder. Voor meer informatie kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen of bezoek één van onze sfeeravonden.

Waarom een bruiloft dj en saxofonist van artistic productions?

 Flexibiliteit en improvisatievermogen van de saxofonist i.c.m. de dj
 Breed inzetbaar qua muziekstijlen
 Gegarandeerd een spetterende toevoeging voor jullie huwelijksfeest
 Alle originele nummers maar toch live entertainment/muziek
 Prijstechnisch zeer interessant t.o.v. een coverband