Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN

Artistic Productions is zeer ervaren in het organiseren van bedrijfsevenementen op maat. Of het nu gaat om een belangrijke productpresentatie, zakelijke borrel of knallend personeelsfeest.

Als evenementenbureau weten wij feilloos de juiste uitstraling voor jouw bedrijf, klanten en medewerkers neer te zetten.

Zo weten we uit ervaring dat je meeting moet staan als een huis, jouw bedrijfspresentatie een goede indruk moet achterlaten en het personeelsfeest onvergetelijk moet zijn voor je werknemers. Artistic Productions zorgt altijd weer voor een unieke ervaring!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Bedrijfsfeest organiseren

Of je nu een kleine onderneming of een groot bedrijf leidt, het organiseren van een bedrijfsfeest kan een geweldige manier zijn om je medewerkers te bedanken voor hun harde werk en te laten ontspannen. Maar het plannen van dit soort grote evenementen kan overweldigend zijn als je niet weet waar je moet beginnen. Er zijn gelukkig veel creatieve manieren om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren en tegelijkertijd de teamspirit te versterken.

Neem contact op met eenvan onze eventspecialisten

Waarom een bedrijfsfeest organiseren?

Het organiseren van een bedrijfsfeest kan een uitstekende manier zijn om je medewerkers te belonen voor hun harde werk en inzet, en om de teamspirit en het moreel te verhogen. Misschien wil je bijvoorbeeld je team belonen voor het afronden van een groot project.

Het kan ook een geweldige manier zijn om de banden met klanten en leveranciers te versterken, en om nieuwe zakelijke relaties op te bouwen. Een goed georganiseerd en leuk bedrijfsfeest kan indruk maken op je gasten en kan bijdragen aan de uitstraling van je bedrijf. Bovendien kan het een positief effect hebben op de werknemerservaring en bijdragen aan een hogere medewerkerstevredenheid. Kortom, er zijn genoeg redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Bij Artistic Productions helpen we je graag om dit tot een succes te maken.

Wie nodig je uit?

Een gastenlijst is zeer belangrijk voor je bedrijfsfeest. Bij het selecteren van de gasten voor het bedrijfsfeest moet je eerst bepalen wat het doel van het evenement is. Als het bijvoorbeeld bedoeld is als een teambuilding-evenement, is het belangrijk om alle medewerkers uit te nodigen. Als het een feest is om een mijlpaal te vieren, dan is het wellicht beter om alleen bepaalde afdelingen of teams uit te nodigen.

Je moet rekening houden met het feit dat de genodigden misschien familie of vrienden willen uitnodigen. Ook kan het een goed idee zijn om klanten uit te nodigen: een bedrijf dat een succesvol bedrijfsfeest kan houden en zelfverzekerd genoeg is om klanten uit te nodigen, is een bedrijf dat je kan vertrouwen als klant.

Je moet natuurlijk ook rekening houden met waar het feestje wordt gehouden. Wanneer je het in je bedrijfspand wilt houden, heb je wel genoeg ruimte nodig om alle genodigden een plek te kunnen geven. Wanneer je bedrijfspand niet groot genoeg is kan je uitwijken naar een aparte locatie.

Budget bedrijfsfeest bepalen

Om niet voor verrassingen te komen te staan, is het belangrijk vooraf een budget te bepalen. Door een lijst te maken van de verwachte kosten, zoals de locatie, catering, entertainment, decoratie en uitnodigingen, kan het totale bedrag worden berekend. Als het totale bedrag hoger uitkomt dan jouw budget, moet je kiezen wat je waar je minder aan wilt besteden. Zo kan het bedrijfsfeest binnen het budget worden georganiseerd en kan er een onvergetelijke ervaring worden geboden aan de werknemers en genodigden.

Een belangrijke kostenpost bij het organiseren van een bedrijfsfeest is de catering. Het is daarom belangrijk om een inschatting te maken van het aantal gasten en wat zij te eten en te drinken krijgen. Door de keuze te maken voor een eenvoudige lunch of buffet kan er flink bespaard worden op de cateringkosten.

Bij het opstellen van het budget is het verstandig om ook rekening te houden met onvoorziene kosten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er op de dag van het evenement extra materiaal of personeel nodig is, of dat er onverwachte kosten zijn voor de aankleding van de locatie. Door een buffer op te nemen in het budget, voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan.

Thema aan het feest geven

Een themafeest kan een leuke en creatieve manier zijn om het evenement extra bijzonder te maken. Door een thema te kiezenkan je ook de sfeer van het feest bepalen.

Hier zijn een paar thema suggesties waar je gebruik van kan maken:

 • Hollywood
 • Beach party
 • Alice in Wonderland
 • Casino night
 • Medieval
 • Wild West saloon
 • Superhero feestje
 • Winter wonderland
 • Mardi Gras
 • Disco fever
 • Oktoberfest
 • Ruimte avontuur

Bij het kiezen van een thema is het belangrijk rekening te houden met de doelgroep van het evenement en de bedrijfscultuur. Door een thema te kiezen dat aansluit bij de interesses van de genodigden en de branche waarin het bedrijf actief is, kan het bedrijfsfeest nog succesvoller worden.

Bedrijfsfeest boeken

Geschikte locatie gevonden? maak dan een afspraak voor een bezichtiging en bespreek de mogelijkheden. Vraag naar de beschikbaarheid op de gewenste datum en de kosten van de locatie. Als de locatie beschikbaar is en binnen het budget past, kan je de locatie vastleggen.

Voor het boeken van bijvoorbeeld catering, muziek of decoratie is het aan te raden om offertes op te vragen bij meerdere aanbieders. Vergelijk de offertes op prijs en kwaliteit en vraag naar referenties en zoek op reviews van andere klanten. Als je een geschikte aanbieder hebt gevonden, maak dan duidelijke afspraken over de prijs, het tijdschema en de geleverde diensten.

Op zoek naar een bedrijf dat de belangrijkste aspecten van het bedrijfsfeest voor je uit handen neemt? Artistic Productions kan het gehele entertainment voor je verzorgen. Van het regelen van een all-round dj tot aan het verzorgen van de muziek, verlichting en dansvloer, Artistic Productions neemt de productie van het feest voor je uit handen. Benieuwd geworden?

Kom kennismaken of vraag direct een offerte aan.

Uitnodigingen versturen

Het versturen van uitnodigingen is een belangrijk onderdeel van het organiseren van een bedrijfsfeest. Om ervoor te zorgen dat het versturen van de uitnodigingen soepel verloopt, is het belangrijk om een gastenlijst op te stellen en de juiste contactgegevens te verzamelen. Nadat je een gastenlijst hebt opgesteld is het tijd om de uitnodigingen te versturen. Kies een ontwerp voor de uitnodigingen die passen bij de sfeer en het thema van het bedrijfsfeest en belangrijke informatie zoals de datum, tijd, locatie en dresscode vermelden. Verstuur de uitnodigingen minimaal twee tot drie weken voor het bedrijfsfeest, zodat de gasten genoeg tijd hebben om te reageren.

Je kunt verschillende manieren van communicatie gebruiken, zoals e-mail, post of via een evenementenpagina op sociale media. Het is verstandig om verschillende manieren van communicatie te gebruiken, zodat de kans groter is dat de uitnodiging op tijd en op de juiste manier wordt ontvangen.

Party time!

De opening van een bedrijfsfeest is een cruciaal moment om de toon te zetten voor de rest van de avond. Een warm welkom is daarom van groot belang. Het is aan te raden om bij binnenkomst van de gasten bijvoorbeeld een drankje of een hapje aan te bieden en hen te verwelkomen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een ontvangstcomité of een welkomstwoord van de gastheer of gastvrouw.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor sfeervolle muziek en verlichting, en het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer. Het gebruik van thematische decoraties kan ook bijdragen aan het creëren van de juiste sfeer.

Als een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen, kan Artistic Productions je helpen met het plannen en uitvoeren van een bedrijfsfeest dat vloeiend en succesvol verloopt. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van verschillende soorten evenementen en we begrijpen hoe belangrijk het is dat alles goed geregeld is.

Kom kennismaken of vraag direct een offerte aan.

Afsluiting van het feest

De afsluiting van een bedrijfsfeest is net zo belangrijk als het beginnen ervan. Een goed afsluitend programma zorgt ervoor dat de gasten met een positieve indruk van het feestje naar huis gaan.

Een goede manier om het bedrijfsfeest af te sluiten is bijvoorbeeld door middel van een dankwoord van de gastheer of gastvrouw, waarin hij of zij alle aanwezigen bedankt voor hun komst en bijdrage aan het succes van het feestje. Daarnaast kan er nog een leuke activiteit worden georganiseerd, zoals een afsluitende dans of karaoke, om de gasten nog even samen te laten genieten voordat ze naar huis gaan.

Evaluatie van het bedrijfsfeest

Het is belangrijk om het bedrijfsfeest na afloop te evalueren. Hierdoor krijg je inzicht in wat er goed is gegaan en wat er beter kan. Zo kun je in de toekomst nog betere bedrijfsfeesten organiseren.

Een goede manier om te evalueren is door middel van een enquête onder de gasten. Vraag hen bijvoorbeeld wat ze van het feestje vonden, wat hun favoriete onderdeel was en of er nog verbeterpunten zijn. Daarnaast kun je ook feedback vragen aan je eigen medewerkers die betrokken waren bij de organisatie van het feestje. Wat ging goed en wat kan de volgende keer beter? Door deze feedback te verzamelen, kun je een plan maken voor de volgende keer.

Bij Artistic Productions vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom evalueren wij altijd elk bedrijfsfeest dat we hebben georganiseerd. Zo weten we wat we goed hebben gedaan en waar we ons nog verder kunnen verbeteren. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfeest een groot succes wordt.

“We Create, You Celebrate!”

Waar de zakelijke markt continu in beweging is, zijn wij dit ook! Artistic Productions staat bekend om ervaring, kennis en frisse denkwijze. We zorgen er dan ook altijd voor dat we up-to-date zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen en wensen van de zakelijke markt om de klant altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om de techniek, uitstraling of sfeer op jouw bedrijfsfeest, wij adviseren, ondersteunen en organiseren het graag voor je.

Ondersteuning bij de organisatie van bedrijfsfeest?

Advies, ondersteuning, een geschikte dj, entertainment, licht & geluid; wij helpen je graag van A tot Z met het organiseren van succesvol evenement! Neem hieronder contact op voor meer informatie of een scherpe offerte op maat! Wil je meer informatie of een scherpe offerte op maat? Neem dan hier contact met ons op!

Benieuwd naar onze sfeervolle dj shows met allround Artistic dj, licht, geluid en dj meubel? Klik hier

Hoe wij te werk gaan

1. Kennismaking

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

2. Brainstormen

Na het gesprek gaan we direct aan het werk en brainstormen hoe we jouw feest het beste invulling kunnen geven.

3. Persoonlijk voorstel

Wij maken op basis van jouw wensen, de mogelijkheden en beschikbaarheid een concreet voorstel en sturen deze naar je toe. Ook plaatsen we vrijblijvend een optie.

4. Akkoord!

Via een eerste (telefonische) kennismaking nemen van jouw wensen en de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest door.

5. DJ/Muzikant, Licht,
Geluid… Party!

Onder leiding van de onze dj en/of muzikant maken we er een spetterend feest van.

Wil je meer informatie of
een scherpe offerte op maat?

Neem contact op met een
van onze eventspecialisten!

Neem contact op

Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
L!VE Piano
Exclusive Show

Zij gingen je voor

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director