Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

HOE OPEN JE JE HUWELIJKSFEEST?

TIPS: OPENINGSDANS
De openingsdans, er is veel om te doen. Of jullie openingsdans nu een spectaculaire act wordt of jullie gaan schuifelend op een ballad, kies voor een opening die bij jullie past!

Uit recent onderzoek onder meer dan 2300 bruidsparen is gebleken dat maar liefst 67% wel degelijk een openingsdans doet, al dan niet met een ingestudeerde choreografie. Een leuke en goede openingsdans zet de toon voor jullie huwelijksfeest.

De openingsdans, er is veel om te doen. Of jullie openingsdans nu een spectaculaire act wordt of jullie gaan schuifelend op een ballad, kies voor een opening die bij jullie past! Uit recent onderzoek onder meer dan 2300 bruidsparen is gebleken dat maar liefst 67% wel degelijk een openingsdans doet, al dan niet met een ingestudeerde choreografie. Een leuke en goede openingsdans zet de toon voor jullie huwelijksfeest. Laten we vooropstellen: jullie bepalen zelf of je wel of niet de feestavond opent met een dans. Het is en blijft een persoonlijk iets, net als je bruiloft. En als jullie eenmaal besloten hebben om het wel te doen, welke muziek kies je er dan bij? Kies je voor een romantisch nummer of begin je gelijk met een uptempo dansnummer of een combinatie daarvan? Betrek je je gasten erbij in de vorm van een flashmob? Hoe laat start je รผberhaupt met een openingsdans? Je kan er bijna een boek over schrijven. Daarom zetten we hieronder wat tips en ideeรซn uiteen om je een klein beetje op weg te helpen.

Wanneer je een ingestudeerde dans gaat doen hou er dan rekening mee dat je in je bruidsjurk minder bewegingsruimte hebt dan in je gewone kleding waarin je in de woonkamer hebt staan oefenen.
Nemen jullie danslessen? Begin hier op tijd mee, minimaal 4 maanden van tevoren!
Doe de openingsdans ongeveer een uur na aanvang van het feest. De meeste gasten zijn dan al binnen en de felicitaties heb je al in ontvangst kunnen nemen. Daarna kan het feest losbarsten.
Loop je trouwschoenen van tevoren in. Op deze manier krijg je geen pijnlijke voeten op de dag zelf en wordt de openingsdans niet onuitvoerbaar. Neem ook een paar extra โ€œnormaleโ€ schoenen mee.
Misschien wel het allerbelangrijkste: Kijk elkaar aan en geniet! Dit is jullie dag en jullie moment!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director