Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

10 tips voor een fantastisch huwelijksfeest

10 Tips – Huwelijksfeest

 1. Neem de tijd voor je trouwplanning. Op die manier zorg je dat alles goed gebeurt.
  Je hoort veel bruidsparen zeggen dat zij misschien een langere aanloop hadden gewild voor hun planning. Last minute dingen regelen voor jouw bruiloften kan veel stress opleveren en het kan dan ook gebeuren dat je (belangrijke) taken uit handen moet geven.
 2. Denk goed na over je draaiboek. Hier kan veel mis gaan.
  Tijdens het maken van een draaiboek voor de bruiloft kan het soms lijken dat alles op tijd kan gebeuren. Maar wat als de kapper wat uitloopt of je net in de file staat? Daarom is het handiger om het draaiboek iets ruimer te plannen dan dat je misschien in gedachten had. Zo hoef je je niet te haasten wanneer iets uitloopt.
 3. Probeer rustmomenten in te plannen voor jullie samen.
  Een bruiloft kan echt in flits voorbij gaan, daarom wordt het aangeraden om vooral ook aan de “kleine momentjes” te denken. Zo pak je een beetje rust van alle drukte en kan je even alleen samen zijn met je grote geliefde.
 4. Laat zoveel mogelijk regelen door professionals (als je daar het budget voor hebt).
  Het organiseren van een bruiloft kan best veel stress opleveren, het kan dan ook erg handig zijn om samen met een weddingplanner de bruiloft te plannen. Je geeft de planning niet helemaal uit handen, maar wel de hoeveelheid stress die erbij komt.
 5. Reis minder tijdens de dag en denk goed na over je vervoersmiddel.
  Soms is het handiger dat de trouwlocatie, receptielocatie en diner/feestlocatie dicht bij elkaar zitten. Zo voorkom je veel reistijd op de dag zelf, dit is natuurlijk vervelend voor jullie als bruidspaar, maar ook voor de gasten. Zij moeten ook reizen en zeker als zij kleine kinderen hebben. Maar het kan ook gebeuren dat mensen de verkeerde route nemen en dus bij de verkeerde locatie zitten.
 6. Videograaf
  Als je bezig bent met het plannen van een bruiloft is het gebruikelijk dat je een fotograaf neemt, om de mooiste moment op de dag vast te leggen. Maar je zou ook voor een videograaf erbij kunnen nemen, de dag wordt op deze manier op video vastgelegd. Deze trend zie je steeds vaker terugkomen.
 7. Trouwdatum
  Je begint met bedenken van je trouwdatum. Je kunt kiezen voor een bijzondere datum maar ook voor trouwen op een bepaalde dag. Vaak is het verstandig om ruim een jaar van tevoren de datum te prikken en de trouwlocatie voor deze datum vast te leggen. Is jullie gekozen datum al bezet, dan moet je bedenken wat je belangrijker vindt; de locatie of de datum.
 8. Openingsdans
  Kies je voor een klassieke openingsdans of wil je liever een choreografie op een mash-up dat echt bij jullie past? Wat de keuze ook is, doe iets waar jullie beide comfortabel bij zijn en dans dat op jullie niveau zit.
 9. Dans outfit
  Over de openingsdans gesproken, je kan de openingsdans in je trouwoutfit doen, maar ook ervoor kiezen dat jullie een speciale dansoutfit nemen, het kan zijn dat wanneer je in de trouwoutfit de openingsdans doet, dat het wat ongemakkelijk danst. Als je wel de openingsdans in de trouwoutfit doet, zorg dan wel dat je een aantal keer hebt geoefend in de outfit.
 10. Pinterest
  Wat tegenwoordig erg trendy en handig is, bij het plannen van een bruiloft is het maken van moodboards. Deze kan je gratis en makkelijk maken met Pinterest. Zo kan je inspiratie opdoen voor de bruiloft.

 

“MAAK JE HUWELIJKSFEEST ONVERGETELIJK!”

 

WAAROM EEN BRUILOFT DJ VAN ARTISTIC PRODUCTIONS?

 • Onafhankelijk als beste gewaardeerd met een 9,6!
 • Zekerheid van een geslaagd feest (Back-up garantie)
 • Beste dj’s & muzikanten van Nederland (Award-Winning)
 • Moderne dj shows tegen aantrekkelijke all-in prijzen
 • Drager Keurmerk Trouwen (betrouwbaar en professioneel)

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director