Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Tips voor trouwen in Alphen a/d Rijn

Alphen aan de Rijn is een echte “trouwhotspot” in het groene hart van Nederland! Met 2 fantastisch trouwlocaties als Wet ‘n Wild en Alfreds maken wij per jaar heel wat leuke feestjes, polonaises en gekke dansen mee. Reden dus om dit ook met jullie te delen, want we houden niet graag extra informatie achter.

De locaties waar wij regelmatig komen zijn niet alleen bestemd voor huwelijksfeesten. Bij beide kun je ook perfect terecht voor een heerlijk diner, goede bedrijfsborrel of gezellig privé feest.

 

Locatie 1: Wet ‘n Wild!

De zon hoog aan de hemel, een schitterend bruidsboeket, de bruidstaart aansnijden, het glas heffen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar! Elkaar het jawoord geven op deze unieke romantische locatie is een echte beleving. Gelegen aan de rustgevende Zegerplas, waar je zelfs per boot aan kunt komen op de pier, geeft het direct een sfeervolle en warme uitstraling. Bij binnenkomst zal je opvallen dat er direct een warme en moderne stijl is gebruikt bij de inrichting.

Wat je ook wenst, alles is mogelijk bij Wet ‘n Wild. De medewerkers denken graag met je mee, de chef stelt een mooi menu op maat voor jullie samen en met Artistic Productions als Bruiloft DJ komt het met dat huwelijksfeest ook helemaal goed. Wet ‘n Wild is echt een aanrader voor degen die van een frisse en jonge uitstraling houdt!

 

Locatie 2: Restaurant Alfreds 

Willen jullie een klein intiem feestje, of toch liever het grote, bruisende huwelijksfeest met jullie zelf als het stralende middelpunt? Met diverse zalen, een zeer sfeervol restaurant en overal een adembenemend uitzicht over het groene park waar het aan gelegen is, kunnen we wel stellen dat bij Alfreds alle opties en mogelijkheden open staan!

Het Bad & Tuinhuys is echt een bijzondere locatie waar veel bruidsparen hun huwelijkswens in vervulling zagen gaan. Met een warme houten vloer en natuurlijk uitstraling voel je jezelf hier direct welkom. Daar komt nog een vriendelijk personeelsbestand en zeer gewaardeerde keuken bij, wat voor bourgondiërs onder ons ook niet onbelangrijk is. Net als bij Wet ‘n Wild komt Artistic Productions ook hier graag om een topfeest neer te zetten, vooral de combinatie met een DJ en Saxofonist werkt op deze locatie fantastisch!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director