Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Trouwen in Rotterdam: Tips & Locaties!

Met één van de grootste havens ter wereld, een geweldig winkel gebied, mooie architectuur in de binnenstad en niks te klagen over de dag- en nacht horeca kunnen we er niet omheen: Rotterdam is een echte wereldstad! Ondanks dat Amsterdam nog altijd qua inwonersaantal groter blijft, is Rotterdam de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om positief in de spotlights te komen.

Een van de redenen dat ze in de spotlights komen is de architectuur. Met een splinternieuw station en een markthal waar elke stad in Nederland jaloers op is, is Rotterdam veel in het nieuws geweest de laatste maanden. Deze architectuur is ook terug te zien op mooie locaties aan het water. Denk bijvoorbeeld aan de mooie Erasmusbrug, “de Rotterdam” maar ook aan oudere architectuur zoals de Van Nelle Fabriek.

Wanneer je gaat trouwen in Rotterdam is het belangrijk de locatie uit te kiezen die bij je past. Zoek je een eeuwenoude locatie, sta je liever in de natuur of heeft een moderne plaats aan het water waar je een prachtig uitzicht over de stad hebt jullie voorkeur? In Rotterdam is het allemaal mogelijk! Hieronder een aantal algemene en locatie tips wanneer je gaat trouwen in Rotterdam:

Tip 1: Ligging

Er zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden qua ligging van de locatie. Een van de eerste waar je aan denkt zal zijn; is de locatie goed bereikbaar met de auto? Niet onbelangrijk om hier rekening mee te houden. Een andere hele belangrijke is, dat je kijkt hoe de zon op de locatie schijnt vergelijk dit met jullie dagindeling. Hiermee kun je dus al schetsen waar je op welk moment graag wil staan, en of dit wel de perfecte locatie is voor jullie?

Tip 2: Geluid in de omgeving

Rotterdam is niet voor niks een wereldstad, er is namelijk altijd veel beweging in de stad. Let dus goed op geluid in de omgeving waar je gaat trouwen. Het is natuurlijk zonde wanneer mensen de snelweg naast de locatie beter horen dan de trouwambtenaar. Ga dus goed bij de locatie kijken, en vooral op het tijdstip dat jullie zelf ook willen trouwen. Op een zondag zal het bijvoorbeeld veel rustiger zijn dan op een vrijdag middag om 17.00 wanneer de auto’s je om je oren razen om lekker naar de vrijdagmiddag borrel te gaan.

Tip 3: Bruiloft DJ in Rotterdam

Een goede en ervaren bruiloft DJ weet wat hij moet doen, kies daarom voor een serieuze partner. Online zijn er diverse websites zoals ThePerfectWedding en Trouwplannen waar je bedrijven kunt vergelijken. Met een nominatie voor “Beste Bruiloft DJ van Nederland 2015”, en daarnaast door bruidsparen als meest en best gewaardeerde bruiloft dj online kunnen we met trots zeggen dat Artistic Productions voor elk bruidspaar de juiste partner is!

Locatie Tip 1: Lommerrijk

Hun fantastische ligging aan de Bergsche plassen zorgt voor een adembenemend uitzicht! Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar maar toch het ultieme gevoel dat je middenin de natuur zit. Dit gecombineerd met de vele jaren ervaring die er schuilgaat achter dit prachtige bedrijf en de complete vernieuwing van het interieur die ze de afgelopen jaren door hebben gemaakt, is het voor ons al een feestje om hier te komen. Met een ruime eigen parkeerplaats en vriendelijk en behulpzaam personeel zijn ze van alle gemakken voorzien. Wij raden jullie zeker aan om hier een kijkje te nemen!

Adres Lommerrijk: Straatweg 99, 3054 AB, Rotterdam

Locatie Tip 2: Inntel Rotterdam

Een luxueus hotel midden in het centrum van Rotterdam. Hou je van luxe, het stadsgevoel en een adembenemend uitzicht op de stad? Dit is jullie locatie! Wel moet je er dan zeker van zijn dat jullie gasten geen hoogtevrees hebben, want met de Panorama zaal op de 16e etage is het dan wel even slikken.

Adres Inntel Hotel: Leuvehaven 80, 3011 EA, Rotterdam

Advies nodig? Vraag vrijblijven een offerte aan om jullie trouwdag te trakteren op een knalfeest waar jullie gasten nog tijden over napraten!

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director