Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=ngkK4ImcCYc

Trouwen in Utrecht: Tips & Locaties!

Met 335.089 inwoners is Utrecht een van de grotere steden in Nederland. Met een mooie en centrale ligging in het midden van het land is het een echte trekpleister wanneer het om feesten gaat. Voor de grote feesten gaan mensen naar locaties als Tivoli, de Jaarbeurs en de Winkel van Sinkel. Maar wat te doen wanneer we zelf een kleiner feest zoals een bruiloft organiseren?

Het organiseren van een feest is niet makkelijk, zeker niet wanneer het jouw eigen persoonlijke feest is. Je wil graag zeker weten dat alles goed geregeld is en je niks over het hoofd gezien hebt. Hieronder gaan we je voorzien van een aantal tips waar je rekening mee kunt houden en ook stellen we je voor aan een aantal mooie trouwlocaties in en rondom Utrecht!

Tip 1: De locatie

Wanneer je gaat trouwen in Utrecht is het belangrijk dat de locatie wel de uitstraling heeft die jij voor ogen hebt met het feest. Hierin is het interieur natuurlijk al heel erg belangrijk, maar zeker zo belangrijk zijn de logistieke mogelijkheden en het personeel! Logistiek is het belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld de vriendelijkheid voor oudere mensen, zijn er veel trappen in het pand of is er netjes een lift of rolstoel opgang? Personeel is ook zeker iets waar je direct een klik mee moet hebben, je moet immers nog een hele avond een feestje met ze bouwen!

Tip 2: Parkeergelegenheid

Let altijd goed op of er voldoende parkeergelegenheid is voor het aantal gasten dat jullie verwachten. Gemiddeld zullen auto’s gevuld zijn met 3 personen. Deel dus het aantal verwachte gasten door 2 om zeker te zijn van voldoende parkeerplaatsen. Daarnaast hebt je nog een belangrijke factor: Parkeerkosten! Op steeds meer plaatsen in Nederland moet er tegenwoordig betaald worden om te mogen parkeren. Zeker wanneer je in de binnenstad van een grotere stad een feestje houdt, moet je rekening houden dat gasten niet af gaan bellen of eerder vertrekken van het feest omdat de parkeerkosten uit de klauwen lopen.

Onze favoriete trouwlocaties in Utrecht:

Mereveld

Een evenementenlocatie die echt alles onder één dak heeft, dat is Mereveld! Deze locatie is door haar historische uitstraling en haar stijlvolle, trendy interieur in dit opzicht namelijk behoorlijk uniek. Dit combineren ze met een goede service, een fijn & flexibel keukenteam, goede ligging en prima parkeergelegenheid! Echt een aanrader voor een goed verzorgde trouwdag in Utrecht…

Adres Mereveld: Mereveldseweg 9, 3585 LH, Utrecht

De Parel van Zuilen

Trouwen is in de Parel van Zuilen de normaalste zaak van de wereld. De Raadzaal is namelijk al sinds de dertiger jaren van de 20ste eeuw in gebruik als trouwzaal. Je kunt hier je hele dag vieren, maar bijvoorbeeld ook alleen de ceremonie of het feest houden. Het bijzondere aan deze Utrechtse trouwlocatie is dat hij direct aan het water ligt. Je kunt dus met een bootje aankomen of juist vertrekken aan het eind van de feestavond.

Adres Parel van Zuilen: Burgemeester Norbruislaan 17, 3555 ED, Utrecht

 

Feest Tip: De Bruiloft DJ in Utrecht:

Als specialist op het gebied van huwelijksfeesten is Artistic Productions een graag geziene gast! Onze entertainment mogelijkheden zijn eindeloos. Zo bieden we naast een bruiloft dj ook bijvoorbeeld de combinatie van bruiloft dj & saxofonist aan of een zangeres tijdens jullie ceremonie.

Een specialist kan iedereen zichzelf noemen, maar je bent het pas wanneer anderen het over je vertellen! Daarom zijn wij erg trots dat wij op websites als “The Perfect Wedding” en “Trouwplannen.nl” onafhankelijk als een van de beste leveranciers (dan wel niet de beste) op het gebied van entertainment bij huwelijksfeesten worden beoordeeld!

Wil je meer weten over onze diensten, vraag dan vrijblijven een offerte aan of komt een kijken op een van onze sfeeravonden.

Stel je eigen show samen

Ontvang binnen een aantal minuten een offerte.

Stel samen


Aanbod Artistic L!VE

Artistic L!VE
Show
Artistic L!VE
Exclusive Show
Artistic L!VE
Band
L!VE ON STAGE
Artistic L!VE
Piano Show
De Zingende DJ

We Create, You Celebrate

Hoe kunnen we je verder helpen?

Seran van Wijk

Client director