Skip to main content
Brochure aanvragen Kom kennismaken Brochure Aanvragen

photobooth-huren

"We Create, You Celebrate"

Offerte aanvragenKom kennismaken

Wij organiseren jouw feest op maat

EXTRA SFEER

 Photobooth
Om een foto te maken druk je op het scherm. Zodra de foto’s zijn gemaakt wordt deze direct in tweevoud geprint op een gepersonaliseerde fotostrip. Zo kan je er één geven als bedankje en één gebruiken voor in het gastenboek. Alle foto’s die zijn gemaakt worden ook binnen 2 weken digitaal naar je opgestuurd. Succes gegarandeerd!

 Video/Fotogastenboek (Tip!)
De digitale uitvoering van het traditionele gastenboek. Naast dat jullie gasten een videoboodschap in kunnen spreken kunnen zij ook een foto of GIF(Foto animatie) maken met de zuil. Na afloop van het feest ontvangen jullie alle leuke, spontane, emotionele en grappige videoboodschappen, foto’s en GIFs. Een blijvende herinnering om nog lang van te kunnen genieten!

 Silent Disco
Feesten in een stiltegebied? Je feest langer door laten gaan? Of een unieke extra area op je feest creëren? Silent Disco is het fenomeen waarbij het geluid niet over de speakers is te horen maar over draadloze hoofdtelefoons. Silent Disco is de betaalbare oplossing en creatieve toevoeging voor je feest.

 LED Foam Sticks
LED foam sticks, dé musthave voor een spetterend huwelijksfeest! Voor huwelijksfeesten voor 2018 de nummer 1 gadget: de LED foam stick. In het donker geven de sticks een feestend publiek een extra dimensie. Bovendien zijn de led sticks voorzien van een button waardoor ze verschillende “loopjes” en kleuren krijgen. Een feestelijk effect voor tijdens de feestavond!

 Confetti Kanonnen
Spetterende entree? Of een toevoeging op het hoogtepunt van de avond? Er zal op het juiste moment een grote hoeveelheid confetti of streamers de lucht ingeblazen worden voor een spectaculair effect!

 Verlichte LED dansvloer
Een “Saturday Night Fever” dansvloer, zoals deze vaak wordt bestempeld, is een verlichte dansvloer en een regelrechte “floorfiller”. De vrolijke kleuren werken als een magneet: iedereen krijgt hierdoor zin om te dansen. De discosfeer is pas écht af met een verlichte dansvloer!

 Personal Wedding DJ Booth (exclusief voor Elite DJ Show)
Maak de Elite DJ Show jullie eigen show! We laten een banner naar wens bedrukken en verwerken deze in het Elite DJ meubel. Na afloop krijgen jullie deze mee als blijvende herinnering.

 Uplighters
Creëer met onze LED Uplighters een unieke sfeer en ambiance op jullie bruiloft of bedrijfsfeest. Dankzij onze LED Uplighters kunnen we elke muur, wand, plafond of gehele zaal van een locatie in de door jullie gewenste kleur veranderen. Onze LED Uplighters werken op accu, waardoor jullie en de gasten hebben geen last van hinderlijke kabels e.d. op de grond.

Hoe wij te werk gaan

 • 1. Kennismaking

  Via een eerste telefonische kennismaking wisselen we de eerste grove contouren van jouw feest uit en maken we een vervolgafspraak.

 • 2. Brainstormen

  Wij spreken af om met jou je persoonlijke wensen en eisen door te nemen en onze ideeën en suggesties daarbij te inventariseren.

 • 3. Persoonlijk voorstel

  Wij maken op basis van je wensen en eisen een concreet voorstel en offerte voor jouw feest.

 • 4. Jouw feestavond

  Onder leiding van de DJ maken we er een spetterend feest van.

De 5 zekerheden van Artistic Productions:

 • Professionele, Allround DJ’s (Award Winning)
 • Originele combinaties van muzikanten en DJ’s (Artistic L!VE)
 • Zekerheid van een geslaagd feest (Back-up)
 • All-in service en All-in Prijs (Alles geregeld)
 • Gegarandeerd de beste support (Bereikbaarheid en absolute zekerheid)

Artistic realiseert jouw ultieme feest met eindeloze mogelijkheden!